BoekBoek.be e-boekenplatform

Vlaams internetplatform laat je zelf e-boeken verkopen

0
BoekBoek.be is een nieuwe website waar iedereen zijn of haar manuscript in in e-boekformaat kan aanbieden aan potentiële lezers voor een zelf te bepalen prijs.

De website BoekBoek.be wil een laagdrempelig platform worden waar schrijvers hun manuscripten op eenvoudige manier kunnen publiceren als e-boek dat kan gelezen worden op pc, laptop, tablet, smartphone of e-reader. De e-boeken worden aangeboden in de virtuele boekenkast van BoekBoek.be. De auteur kan zelf bepalen hoeveel het e-boek moet kosten.

Boekboek.be
Boekboek.be

Auteurs kunnen hun manuscript als MS Word bestanden (.doc of .docx) en Apple Pages bestanden opladen naar de server van BoekBoek.be. Ook kunnen ze een cover in .jpg of .png bestandsindeling opladen. BoekBoek.be heeft drie prijsformules: Kleine publicatie, Standaard publicatie en Aangepaste publicatie.

Bij kleine publicatie mag je manuscript maximaal 100 pagina’s A4 (maximaal 33.000 woorden) bevatten. Voor het aanmaken en aanbieden van het e-boek vraagt BoekBoek.be hiervoor 99,99 euro. Bij de Standaard publicatie bevat het manuscript maximaal 300 pagina’s A4 (maximaal 100.000 woorden). Voor het aanmaken en aanbieden van het e-boek vraagt BoekBoek.be hiervoor 149,99 euro. Bij beide publicaties kan je geen afbeeldingen, grafieken, tabellen of multimedia toevoegen. Wil je een e-boek laten maken met meer dan 300 pagina’s met afbeeldingen, grafieken, tabellen of multimedia, dan geeft BoekBoek.be je een prijs op maat. Je e-boek blijft twaalf maanden online staan. Eventueel kan je die periode daarna verlengen.

BoekBoek.be keert ook royalties uit op de verkochte e-boeken. Je krijgt 80 percent van de verkoopprijs en de royalties worden elke drie maanden overgemaakt op de rekening die je dient op te geven. Alle informatie vind je op de website.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Schrijf je reactie!
Vul hier je naam in

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.