Nieuw topmodel Gigabit draadloze router van Sitecom

1
91
Sitecom breidt de X-series draadloze routers uit met een nieuwe topmodel dat draadloze snelheden tot 450 Mbps op twee frequenties biedt.

De Sitecom WLR-6100 Wi-Fi Router X6 N900 draadloze router is uitgerust met zes antennes. De nieuwe router ondersteunt IEEE 802.11a/b/g/n en biedt Simultaneous Dual-Band met een snelheid tot 450 Mbps op de 2.4 GHz en 5 GHz frequentie. De WLR-6100 is uitgerust met vier Gigabit LAN-poorten (1000 Mbps) en twee USB 2.0-poorten. De router is ook uitgerust met een DLNA-server voor het streamen van HD-beeld en -geluid.

Sitecom WLR-6100

Sitecom WLR-6100 (© ; licentie: )


De nieuwe X6-router van Sitecom biedt de mogelijkheid twee gastnetwerken te creëren: één voor elke draadloze band. De WLR-6100 is voorzien van twee OPS-knoppen (One-Push-Setup), waarmee je met één druk op de knop een veilige verbinding kan maken met een van de twee draadloze netwerken.

Sitecom levert de WLR-6100 met de eigen Cloud Security, een in de router geïntegreerde beveiliging tegen cybercriminaliteit op internet voor alle apparaten binnen het netwerk. Het abonnement is een half jaar gratis.

Prijs en beschikbaarheid
De Sitecom WLR-6100 Wi-Fi Router X6 N900 is al te koop en heeft een adviesprijs van € 139,99.

Foto van Sitecom
Categorieën: Producenten
Naar begin pagina.
Vorig artikelTe veel besparingen op multimedia-pc bij Aldi Nederland
Volgend artikelVlaams internetplatform laat je zelf e-boeken verkopen
Ludo Schildermans
Ludo Schildermans is schrijver. Zijn recentste roman is De reis van de hofarts (samen met Jozef Schildermans) onder de auteursnaam L.J. Schildermans gepubliceerd bij Uitgeverij Houtekiet.

1 REACTIE

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Schrijf je reactie!
Vul hier je naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.