Home Hardware

TomTom vernieuwt GO navigatiesysteem

0
44
TomTom heeft het GO draagbare navigatietoestel in een nieuw jasje gestoken en voorzien van een nieuwe interactieve kaart met 3D en Lifetime TomTom Traffic.

De nieuwe TomTom Go draagbare navigatiesystemen zijn uitgerust met een capacitief touch scherm. Bij de nieuwe TomTom GO reeks heb je de keuze uit een 4,3-inch (10,92 cm), 5-inch (12,7 cm) of 6-inch (15,24 cm) model. Daarnaast kies je hoe je TomTom Traffic informatie wenst te ontvangen. Dat kan via Smartphone Connected met een Bluetooth-verbinding of via Always Connected.

TomTom GO

TomTom GO (© ; licentie: )

Op de kaarten kan je met Pinch to Zoom in- en uitzoomen om ze meer gedetailleerd te bekijken. Met Tap & Go kan je meteen een route naar je bestemming krijgen door op de kaart te tikken. Gebouwen en oriëntatiepunten kan je bekijken in 3D. Lifetime TomTom Traffic geeft verkeersinformatie weer en toont waar vertragingen beginnen en eindigen, zodat je altijd weet wat jouw snelste route is. Je ontvangt TomTom Traffic gedurende de hele levensduur van het product.

De nieuwe TomTom GO navigatiesystemen bieden ook extra functies. De Route Balk toont verkeersinformatie en flitsers op de route. Met Quick Search kan je een bestemming sneller vinden. Quick Search start met bestemmingen te zoeken zodra je begint met typen. Met My Places is het eenvoudiger om naar favoriete locaties te navigeren. Je krijgt ook een proefabonnement van drie maanden op Flitsers.

Prijs en beschikbaarheid
Wanneer de nieuwe TomTom Go navigatietoestellen beschikbaar zijn werd niet meegedeeld. Ook de adviesprijzen werden niet bekend gemaakt.

Foto van TomTom
Website: Bezoek Website
Categorieën: Producenten
Naar begin pagina.

GEEN REACTIES

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Schrijf je reactie!
Vul hier je naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.