Home Audio / Video

Piepklein apparaatje streamt video’s draadloos naar je tv

2
De PLAiR is een minuscuul toestelletje dat je in je tv plugt, waarna je video’s en foto’s van het web, je pc, laptop, tablet of smartphone eenvoudig op het grote scherm kan bekijken.

De PLAiR is een dongle die je in een HDMI-poort van je tv dient te pluggen en van stroom dient te voorzien via de geïntegreerde microUSB-poort. Vervolgens kan je het toestelletje verbinden met je draadloos netwerk om content via WiFi te streamen. Het is een compacte oplossing om video’s en foto’s toch draadloos te kunnen bekijken op een tv die niet ‘Smart’ is.
PLAiR
Op de PLAiR website kan je een plugin downloaden voor de Chrome webbrowser waarna je video’s van het web op je tv in HD kan bekijken. Er is ook gratis app die je kan downloaden van Google Play of Apple App Store zodat je ook video’s en foto’s van je mobiele Android of iOS toestellen kan bekijken op het grote scherm van je tv.

Met de PLAiR kan ook je je computer uitzetten terwijl de video toch op je tv blijft spelen. De PLAiR heeft een adviesprijs van $ 99. Momenteel meldt de website dat de pre-orders zijn uitverkocht. Als je op de PLAiR website je e-mailadres opgeeft krijg je een melding wanneer de PLAiR beschikbaar is voor aankoop.

2 REACTIES

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Schrijf je reactie!
Vul hier je naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.