Snelle Powerline adapters met twee netwerkpoorten

0
devolo breidt het gamma Powerline netwerkadapters uit met twee 500 Mbps modellen die zijn uitgerust met twee Fast Ethernet-poorten. Een van de modellen heeft een ingebouwd stopcontact.

De devolo dLAN 500 duo en dLAN 500 duo+ zijn nieuwe netwerkadapters waarmee je het elektriciteitsnet in huis kan gebruiken als netwerk. De eerste adapter dien je te verbinden met de router, waarna je de andere adapter kan gebruiken om apparaten via het stopcontact te verbinden met het netwerk en het internet. De adapters zijn uitgerust met twee Fast-Ethernet-LAN-aansluitingen.

devolo dlan 500 duo+

devolo dlan500 duo+ (© ; licentie: )

De dLAN 500 duo en de dLAN 500 duo+ zijn klein van formaat. De duo+ beschikt over een ingebouwde stopcontact zodat je geen stroomaansluiting in de ruimte verliest. Beide adapters draaien op 500 Mbps-chiptechnologie en werken met alle Powerline-adapters van zowel 200 als 500 Mbps. Met een druk op de knop beveilig je het netwerk tegen ongeautoriseerde toegang via een 128-bit AES-wachtwoord.

devolo biedt Powerline gebruikers ook de gratis dLAN Cockpit software. Daarmee kan je de verbindingssnelheid tussen de verschillende dLAN-adapters bekijken, krijg je praktische tips om de datasnelheid te verbeteren en kan je de devolo componenten in het thuiswerk ook automatisch updaten. dLAN Cockpit is te gebruiken met Windows, Mac OS X en Linux (Ubuntu).

Prijs en beschikbaarheid
De devolo dLAN 500 duo netwerkadapter heeft een adviesprijs van € 44,90 en is ook beschikbaar voor € 79,90 in een Starter Kit met twee adapters of € 119,90 in een Network Kit met drie adapters. De dLAN 500 duo+ heeft een adviesprijs van € 54,90, terwijl de Starter Kit met twee adapters € 99,90 kost en de Network Kit met met drie adapters € 149,90.

Foto van devolo
Categorieën: Producenten
Naar begin pagina.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Schrijf je reactie!
Vul hier je naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.