Soundbar met loskoppelbare draadloze luidsprekers

0
55
Philips breidt het Fidelio HiFI-gamma uit met een innovatieve soundbar waarvan je elementen kan loskoppelen om een 5.1-kanaals surround sound-omgeving te creëren.

De Fidelio SoundBar Speaker HTL9100 is in de standaard configuratie een 2.1 luidspreker die geschikt is voor het geluid bij tv-programma’s. Maar het systeem biedt ook ‘Surround Sound on Demand’. Je kan immers aan de beide uiteinden van de Fidelio SoundBar Speaker twee elementen loskoppelen en los opstellen om te genieten van 5.1-kanaals surround sound-geluid bij speelfilms en games. Het systeem is volledig draadloos en wordt geleverd met een draadloze subwoofer.

Philips Fidelio SoundBar Speaker HTL9100

Philips Fidelio SoundBar Speaker HTL9100 (© ; licentie: )


De Fidelio SoundBar Speaker maakt gebruik van slimme surround- en equalizertechnologie om geluidssignalen te analyseren. Een oriëntatiesensor zorgt voor best afgestemde geluid op iedere locatie. De DoubleBASS-technologie van Philips zorgt voor een vollere, diepere weergave van lage tonen.

De SoundBar Speaker HTL9100 heeft ook ingebouwde Bluetooth om muziekbestanden af te spelen vanaf een smartphone of tablet. Het luidsprekersysteem heeft twee HDMI-poorten om apparatuur op aan te sluiten.

Prijs en beschikbaarheid
De Philips Fidelio SoundBar Speaker HTL9100 heeft een adviesprijs van € 799,99 en is medio april verkrijgbaar.

Foto van Philips
Website: Bezoek Website
Categorieën: Producenten
Naar begin pagina.
Vorig artikelMiddeleeuwse verluchte handschriften digitaal openbaar
Volgend artikelSounddock met Lightning-connector voor iPhone 5 en iPod
Ludo Schildermans
Ludo Schildermans is schrijver. Zijn recentste roman is De reis van de hofarts (samen met Jozef Schildermans) onder de auteursnaam L.J. Schildermans gepubliceerd bij Uitgeverij Houtekiet.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Schrijf je reactie!
Vul hier je naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.