AOC Full HD LCD-monitor met kantelfunctie voor de professionele markt

0
28
AOC brengt een 23-inch IPS LCD-monitor op de markt voor zakelijke omgevingen met een kantelfunctie zodat het beeldscherm ook in portretstand te gebruiken is.

De AOC i2360Phu is een nieuw 60ID-model in de Professional-serie van de beeldschermfabrikant. Het 23-inch (58,4 cm) LCD-scherm met led-achtergrondverlichting heeft een resolutie van 1980 x 1080 pixels. Het Full HD beeldscherm gebruikt IPS (In-Plane Switching) lcd-technologie die grote kijkhoeken, een hoog contrast en kleurstabiliteit biedt waardoor de monitor geschikt is voor professioneel gebruik op het vlak van graphics, fotografie en andere veeleisende toepassingen. De kijkhoek bedraagt zowel horizontaal als verticaal 178°.

AOC i2360Phu LCD-monitor

AOC i2360Phu LCD-monitor (© ; licentie: )

De AOC i2360Phu biedt een statisch contrast van 1000:1 (dynamisch contrast: 20.000.000:1), een responstijd van 6 ms en een helderheid van 250 cd/m2. De monitor is voorzien van een groot aantal aansluitingen – analoge VGA-poort, digitale DVI-D- en HDMI-ingangen – en een USB-hub met vier USB-poorten.

Het beeldscherm is 130 mm in hoogte verstelbaar is voor aanpassing aan de lichaamslengte van de gebruiker voor de beste kijkhoek. Door middel van de kantelfunctie kan je het scherm 90° draaien van staand naar liggend. De kantelbare monitor is bovendien ook horizontaal draaibaar, een functie die vooral tijdens presentaties of vergaderingen handig is. De i2360Phu is ook uitgerust met ingebouwde luidsprekers.

Prijs en beschikbaarheid
De AOC i2360Phu LCD-monitor is al verkrijgbaar en heeft een adviesprijs van € 229.

Foto van AOC
Website: AOC EU
Categorieën: Hardware, Producenten
Naar begin pagina.
Vorig artikelTransparante SpaceTop desktop-pc maakt interactie in 3D mogelijk
Volgend artikelOpnieuw mobiele telefoons van het merk Alcatel te koop
Ludo Schildermans
Ludo Schildermans is schrijver. Zijn recentste roman is De reis van de hofarts (samen met Jozef Schildermans) onder de auteursnaam L.J. Schildermans gepubliceerd bij Uitgeverij Houtekiet.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Schrijf je reactie!
Vul hier je naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.