Semi-robuuste Android tablet in Fujitsu’s Stylistic reeks

0
126
De Fujitsu Stylistic M702 is een zogenaamde semi-ruggedized tablet. Het betekent dat de Android tablet tegen een stootje kan en water- en stofbestendig is.

Fujitsu ontwierp de Stylistic M702 voor professionele gebruikers die vele uren buiten kantoor werken. Omdat de tablet bestand is tegen waterinsijpeling en tegen stofindringing is hij ook te gebruiken op winderige en natte werven. De Stylistic M702 heeft een semi-ruggedized behuizing en een 10,1-inch scherm (1280 x 800 pixels) met krasbestendig glas die de tablet beschermen tegen schokken en schrammen. De tablet weegt 590 gram en de batterij gaat volgens de fabrikant op een volle lading een hele dag mee.

Fujitsu Stylistic M702

Fujitsu Stylistic M702 (© ; licentie: )

De Stylistic M702 heeft ingebouwde 4G- en wifi- en Bluetooth 4.0-connectiviteit en ondersteunt ook NFC-verbindingen. Op de achterzijde is de tablet uitgerust met een 8,1 megapixel camera, de frontcamera is een 2 megapixel model. Besturingssysteem is Android 4.0 Ice Cream Sandwich. De tablet wordt aangedreven door een Nvidia Tegra 3 SoC quad-core processor met 1 GB RAM. Het interne geheugen is 32 GB groot.

Ook een vingerafdruksensor behoort tot de uitrusting. Encryptie van de harde schijf en tracering en recovery van het apparaat op afstand beschermen de tablet en de gegevens die erop staan. Deze Stylistic tablet is ook uitgerust voor een Virtual Desktop Infrastructure zodat hij geïntegreerd kan worden in VDI-toepassingen voor een veilige toegang. Kantoortoepassingen en een documentenscanner via de 8,1 megapixel camera zijn al geïnstalleerd.

Prijs en beschikbaarheid
De Fujitsu Stylistic M702 Android tablet heeft een adviesprijs die start vanaf € 999.

Foto van Fujitsu
Website: Bezoek Website
Categorieën: Producenten
Naar begin pagina.
Vorig artikelHomeSync is nieuwe mediastreamer van Samsung
Volgend artikelUltralichte Plantronics headset presteert zeer goed
Ludo Schildermans
Ludo Schildermans is schrijver. Zijn recentste roman is De reis van de hofarts (samen met Jozef Schildermans) onder de auteursnaam L.J. Schildermans gepubliceerd bij Uitgeverij Houtekiet.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Schrijf je reactie!
Vul hier je naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.