Acer Liquid E1 en Liquid Z2 Android smartphones

Acer lanceert twee nieuwe Android smartphones

0
Acer kondigt de Liquid E1 en Z2 smartphones aan. De E1 heeft Dual Speakers en richt zicht tot gebruikers van veel multimedia, terwijl de Z2 een instapmodel is.

De nieuwe Liquid smartphones van Acer gebruiken het Android 4.1 Jelly Bean besturingssyteem. Beide ondersteunen AcerCloud, een oplossing om bestanden te delen en media te beheren. De Liquid E1 is uitgerust met een 4,5-inch qHD scherm en draait op een dual-core processor. De smartphone heeft een dual-speakersysteem en DTS Sound om te genieten van muziek. Met Moodagent kan je de Liquid E1 afspeellijsten laten samenstellen gebaseerd op je stemming.

Acer Liquid E1
Acer Liquid E1

De Float Caller notification opp de Liquid E1 is handig bij binnenkomende gesprekken. Die nemen niet meer het hele scherm in, maar worden geopend in een notificatieschermpje waarin je het gesprek kan aannemen of waarmee snel een bericht kan versturen. De E1 biedt ook een 5 megapixel camera met flash-LED op de achterzijde en een 0,3 megapixel frontcamera. Hij is uitgerust met een 1760 mAh batterij. De afmetingen van de E1 bedragen 132 x 68,5 x 9,9 mm en het gewicht 130 gram.

De Acer Liquid Z2 is uitgerust met een 1 GHz processor en heeft een 3,5-inch HVGA (480×320) scherm. Het toestel beschikt over een 3 megapixel camera op de achterzijde met een panorama- en multi-angle modus, en continuous shooting tot 99 beelden. SRS Sound moet zorgen voor een betere audio-ervaring. De Z2 heeft een 1300 mAh batterij. Het toestel meet 110 x 62,5 x 12,25 mm en weegt 110 gram.

Prijs en beschikbaarheid
De Acer Liquid E1 smartphone heeft een adviesprijs van € 199. De adviesprijs van de Acer Liquid Z2 bedraagt € 129. Beide toestellen zullen begin maart verkrijgbaar zijn.

Foto van Acer
Categorieën Producenten
Naar begin pagina.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Schrijf je reactie!
Vul hier je naam in

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.