Nieuwe Sharp A3-multifunctionals zijn klaar voor de cloud

1
118
Sharp lanceert drie all-in-one A3-printers die zijn uitgerust met een multi-touch bedieningsscherm en die ondersteuning bieden voor cloudtoepassingen.

De Sharp MX-2640N, MX-3140N en MX 3640N zijn nieuwe A3-kleurenmultifunctionals die functies bieden als printen, kopiëren, scannen, faxen en documentverwerking. Ze zijn bedoeld voor veeleisende IT-omgevingen en zijn de eerste cloud-ready MFP’s van Sharp. De Sharp MX-2640N, MX-3140N en MX 3640N drukken A4-documenten in zowel kleur als zwart-wit af met een snelheid van respectievelijk 26 pagina’s per minuut (ppm), 31 ppm en 36 ppm. De standaard papiercapaciteit bedraagt 600 vel en de maximum capaciteit 6.600 vel.

Sharp MX-3640N

Sharp MX-3640N (© ; licentie: )

De nieuwe all-in-one toestellen van Sharp zijn uitgerust met een 10,1-inch kleuren-LCD scherm met multi-touch bediening en geïntegreerd uitschuifbaar toetsenbord. Het scherm is kantelbaar in drie verschillende standen. Op het scherm kunnen gebruikers de afbeeldingen en miniatuurweergaven van gescande documenten via aanraking roteren, de volgorde ervan wijzigen, pagina’s toevoegen of verwijderen om ze vervolgens af te drukken, te archiveren of te versturen.

Verder bieden de Sharp MX-2640N, MX-3140N en MX 3640N multifunctionals standaard bedrade en draadloze netwerktoegang, een harde schijf van 320 GB met NAS-functie en twee usb-poorten. Met de gratis Sharpdesk Mobile app voor iOs- en Android-apparaten kunnen gebruikers draadloos bestanden vanaf hun smartphones en tablet-pc’s afdrukken, scannen en delen. Het installeren van speciale drivers of handmatig wijzigen van instellingen is niet nodig. De app ziet automatisch welke compatibele Sharp MFP’s er binnen het netwerk aanwezig zijn.

Prijs en beschikbaarheid
De Sharp MX-2640N, MX-3140N en MX 3640N A3-multifunctionals zijn vanaf februari 2013 verkrijgbaar. De adviesprijzen werden niet meegedeeld.

Foto van Sharp
Categorieën: Producenten
Naar begin pagina.
Vorig artikelRHA oortelefoontjes klinken beter dankzij aerophonisch design
Volgend artikelHifi-systeem voor de boekenplank van Pioneer
Ludo Schildermans
Ludo Schildermans is schrijver. Zijn recentste roman is De reis van de hofarts (samen met Jozef Schildermans) onder de auteursnaam L.J. Schildermans gepubliceerd bij Uitgeverij Houtekiet.

1 REACTIE

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Schrijf je reactie!
Vul hier je naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.