Hifi-systeem voor de boekenplank van Pioneer

0
331
Pioneer introduceert een ruimtebesparende stereoset bestaande uit een stereo-ontvanger, cd-speler en boekenrekluidsprekers.

De Pioneer SX-P01 stereo-ontvanger is een compact toestel met een vermogen van 2 x 75 watt. De receiver is uitgerust met twee digitale ingangen (optisch/coaxiaal), twee vergulde analoge ingangen en vergulde luidsprekeraansluitingen, een subwoofer pre-outaansluiting, een hoofdtelefoonuitgang en een FM-radio met RDS. De Source Direct Mode garandeert volgens Pioneer een zo zuiver mogelijk geluid doordat ze alle niet-gebruikte kanalen afsluit. De SX-P01 ontvanger meet 285 (B) x 287 (D) x 88 mm (H).

Pioneer P1 P1 Pure Compact  hifi-set

(© ; licentie: )


De Pioneer PD-P01 cd-speler heeft een ingebouwde 192 kHz/32-bit D/A-omzetter en grote EI-core transformer voor een waarheidsgetrouwe geluidsweergave. Hij is uitgerust met vergulde coaxiale digitale en analoge uitgangen. Vooraan heeft de PD-P01 een usb-uitgang voor het aansluiten van een muziekspeler, smartphone of tablet. De nieuwe cd-speler ondersteunt de meest gangbare muziekbestandsindelingen (mp3, wma en wav). De afmetingen bedragen 285 (B) x 257 (D) x 88 mm (H).

Met de glanzend zwarte S-P01 2-weg bassreflex boekenrekluidsprekers maak je deze hifi-set compleet. De luidpsrekers zijn uitgerust met een wooferkegel van 12 cm in glasvezel en 25mm soft dome tweeter. Ze meten 156 (B) x 258 (D) x 266 mm (H). Pioneer levert een afstandsbediening bij deze compacte audioset.

Prijs en beschikbaarheid
De Pioneer P1 Pure Compact componentenset is vanaf midden maart verkrijgbaar in het zwart (X-P01-K) of zilver (X-P01-S) voor een adviesprijs van € 649.

Foto van Pioneer
Categorieën: Producenten
Naar begin pagina.
Vorig artikelNieuwe Sharp A3-multifunctionals zijn klaar voor de cloud
Volgend artikelEerste Windows Phone 8 toestel van Chinese smartphone-fabrikant Huawei
Ludo Schildermans
Ludo Schildermans is schrijver. Zijn recentste roman is De reis van de hofarts (samen met Jozef Schildermans) onder de auteursnaam L.J. Schildermans gepubliceerd bij Uitgeverij Houtekiet.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Schrijf je reactie!
Vul hier je naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.