Nieuw home office printerassortiment bij Canon

0
129
Canon vernieuwt het Pixma MX printerassortiment met vier nieuwe All-in-One modellen met inkjettechnologie.

De Pixma MX395, MX455, MX525 en MX925 zijn de nieuwe multifunctionele kleureninkjetprinters van Canon. De toestellen kunnen printen, scannen, kopiëren en faxen. De drie eerste modellen hebben een ingebouwde ADF voor 30 vel, terwijl de MX925 een ADF heeft met 35 vel. De twee topmodellen, de MX525 en MX925 hebben ook een duplexfunctie voor het automatisch dubbelzijdig afdrukken van documenten. Deze modellen hebben tevens een kleurenscherm dat rechtstreeks toegang biedt tot clouddiensten. Het Dual Function Panel maakt het gemakkelijk om direct vanaf de printer te printen, te kopiëren, te scannen en te faxen.

Canon Pixma MX925

(© ; licentie: )

De Pixma MX925 all-in-one is uitgerust met twee front-loading papiercassettes voor 250 vel normaal papier en maximaal 20 vel fotopapier. Dit model is de Canons eerste printer met een optionele XXL-inkttank voor zwarte pigmentinkt, waarmee gebruikers tot 1.000 documenten in A4-formaat kunnen printen zonder de inkttank te moeten vervangen.

Met de Canon My Image Garden software kan je navigeren tussen print- en scanfuncties, waaronder Auto Scan, Photo Scan en Document Scan. De nieuwe inkjetmultifunctionals bieden de mogelijkheid documenten rechtstreeks te scannen naar clouddiensten, zoals DropBox en Evernote, en met wachtwoorden beveiligde PDF-bestanden te creëren. De Pixma MX455, MX525 en MX925 ondersteunen ook printen vanaf smartphones en tablets via Canon’s Easy-PhotoPrint app voor Android, iOS en Windows RT.

Prijs en beschikbaarheid
De nieuwe Canon Pixma all-in one’s zijn vanaf maart 2013 verkrijgbaar en hebben de volgende adviesprijzen:
Pixma MX395: € 69
Pixma MX455: € 89
Pixma MX525: € 109
Pixma MX925: € 199

Foto van Canon
Categorieën: Producenten
Naar begin pagina.
Vorig artikelGoedkope Android 4.0 smartphone bij Aldi België
Volgend artikelRHA oortelefoontjes klinken beter dankzij aerophonisch design
Ludo Schildermans
Ludo Schildermans is schrijver. Zijn recentste roman is De reis van de hofarts (samen met Jozef Schildermans) onder de auteursnaam L.J. Schildermans gepubliceerd bij Uitgeverij Houtekiet.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Schrijf je reactie!
Vul hier je naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.