Samsung Galaxy smartphone voor het ruige werk

0
De Samsung Galaxy Xcover 2 is geoptimaliseerd om de meest ruige omstandigheden buitenshuis te verduren. De Android smartphone is stof- en waterdicht.

De Samsung Galaxy Xcover 2 is de opvolger van de in 2011 gelanceerde Xcover smartphone. Net als zijn voorganger voldoet de Xcover 2 aan de IP67-norm. Dat betekent dat de smartphone beschermd is tegen de elementen. Zo is hij bestand tegen stof en zand, en zelfs waterdicht tot een diepte van één meter tot 30 minuten lang. Je kan onder water ook foto’s maken via de cameraknop.

Samsung Galaxy Xcover 2

Samsung Galaxy Xcover 2 (© ; licentie: )

De Galaxy Xcover 2 draait op een een dualcore processor met een kloksnelheid van 1 GHz en heeft 1 GB RAM. Het 4-inch scherm heeft een resolutie van 800 x 400 pixels. Tot de verdere uitrusting behoren een 5 megapixel camera en VGA frontcamera, Bluetooth 4.0, WiFi, 4 GB geheugen dat uitbreidbaar is met microSD geheugenkaartjes (tot 32 GB) en een 1700mAh batterij. Besturingssysteem is Android 4.1 (Jelly Bean) met Samsungs eigen TouchWiz-skin. De Xcover 2 meet 130 x 68 x 11,9 mm en weegt 148,5 gram.

Prijs en beschikbaarheid
Wanneer de Samsung Galaxy Xcover 2 te koop zal zijn en voor welke prijs werd niet meegedeeld.

Foto van Samsung
Website: Visit Website Website: Visit Website
Categorieën: Producenten
Naar begin pagina.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Schrijf je reactie!
Vul hier je naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.