Icarus gaat naar de essentie van e-lezen

2
36
Icarus, de Nederlandse e-readerfabrikant, brengt een 6-inch e-lezer op de markt met een aantrekkelijk prijskaartje die toch de meeste functionaliteit moet bieden die je van een e-reader mag verwachten.

De Icarus essence E602BK is een e-reader die is uitgerust met een 6-inch (15,24 cm) e-paper scherm met een resolutie van 600 x 800 pixels en 16 grijsschalen. De e-boeklezer heeft bladerknoppen aan beide zijden en is zo bruikbaar voor links- en rechtshandigen.

Icarus essence

Icarus essence (© ; licentie: )

De Icarus essence is uitgerust met 4 GB intern geheugen dat je kan uitbreiden door middel van microSD geheugenkaartjes (tot 32 GB). De 1000 mAh Lithium Ion batterij zou goed zijn voor tot maximaal 8000 paginaverversingen op een lading. De paginaverversing is instelbaar: volledig of na x aantal pagina’s. De essence ondersteunt de volgende bestandsindelingen voor tekst: TXT, PDF, EPUB, PDF, FB2, RTF, MOBI, en voor afbeeldingen: JPG, BMP, GIF en PNG.

De essence biedt lezen in portret- en landschapsmodus, zes lettergroottes (Small/Medium/Large/XL,XXL,XXXL), aanpasbare paginamarges en automatisch bladeren door pagina’s.

Prijs en beschikbaarheid
De Icarus essence E602BK e-reader meet 167 x 123 x 8,8 mm en weegt 220 gram. Zijn adviesprijs bedraagt € 79,95.

Website Icarus

Vorig artikelEn het nieuwe woord voor hashtag is… hashtag!
Volgend artikelSamsung Galaxy smartphone voor het ruige werk
Ludo Schildermans
Ludo Schildermans is schrijver. Zijn recentste roman is De reis van de hofarts (samen met Jozef Schildermans) onder de auteursnaam L.J. Schildermans gepubliceerd bij Uitgeverij Houtekiet.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Schrijf je reactie!
Vul hier je naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.