Geneva WorldRadio Bluetooth wereldradio

Wereldradio met ingebouwde Bluetooth-ontvanger

0
Geneva Lab, een Zwitserse fabrikant van geluidssystemen, heeft de klassieke wereldradio in een modern jasje gestoken zodat je ook muziek kan streamen vanaf draagbare toestellen.

De nieuwe Geneva WorldRadio heeft een gestroomlijnde behuizing met een geïntegreerde aluminium draagbeugel. Met de wereldradio kan je thuis en onderweg niet alleen alle FM-zenders ontvangen, maar dankzij de ingebouwde Bluetooth-ontvanger biedt de wereldradio tevens draadloos toegang tot je muziekbestanden. Ook kan je met de draagbare radio internetradio ontvangen en naar muziekdiensten, zoals Spotify en Deezer, luisteren. Je kan muziek rechtstreeks vanaf je Apple, Android of Windows8 smartphone, tablet, laptop of pc streamen.

Geneva Worldradio

Geneva Worldradiof (© ; licentie: )

De Geneva WorldRadio is ook uitgerust met twee ‘traditionele’ draaiknoppen voor volumeregeling en menubediening. Het toestel heeft een ingebouwde wekker. Via het digitale kleurenscherm, dat aanraakgevoelig is, kan je de wekker instellen. Eenmaal gedimd, houdt de WorldRadio je middels een bescheiden klok op de hoogte van de tijd.

De WorldRadio is uitgerust met een luidspreker met 3-inch full-range driver die een frequetiebereik biedt van 70 Hz tot 20 kHz. Het toestel werkt met een oplaadbare lithium batterij die opgeladen goed is voor vijf uur muziekplezier. De draagbare radio meet 30 x 17 x 6,5 cm en weegt 1,4 kg.

Prijs en beschikbaarheid
De Geneva WorldRadio is verkrijgbaar in de kleuren zilver, rood en zwart en heeft een adviesprijs van € 299.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Schrijf je reactie!
Vul hier je naam in

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.