Home Hardware

Kingston breidt gamma draagbare opslagtoestellen met Wi-Fi uit

0
Kingston voegt een nieuw model toe aan de Wi-Drive productlijn met draadloze technologie dat een opslagcapaciteit biedt van 128 GB.

De Kingston Wi-Drive is een draagbaar opslagmedium in zakformaat (121,5 x 61,8 x 9,8 mm) dat is uitgerust met geïntegreerde Wi-Fi 802.11g/n en een oplaadbare batterij die een autonomie biedt van vier uur. De draadloze technologie maakt het mogelijk om met de Wi-Drive eenvoudig bestanden te delen en op te slaan. Eerder lanceerde Kingston al versies met flashgeheugens met een capaciteit van 32 GB en 64 GB. Het voegt nu een model met 128 GB opslagcapaciteit toe aan het gamma.

Kingston Wi-Drive

Kingston Wi-Drive (© ; licentie: )

De Kingston Wi-Drive is compatibel met draagbare apparaten zoals de iPad, iPhone, iPod touch en Android-toestellen. Er is een gratis Wi-Drive App beschikbaar in de App Store voor Apple-toestellen en in de Google Play store voor Android-apparaten.

Met de Kingston Wi-Drive kunnen tot drie gebruikers met elk een eigen apparaat tegelijkertijd bestanden gebruiken en delen. De Wi-Drive heeft ook een mini-USB-aansluiting zodat je bestanden ook op die manier kan gebruiken met pc of mac.

Prijs en beschikbaarheid
Op de website van Kingston leidt een koopknop naar een webpagina waar de Wi-Drive 128 GB € 193,74 kost inclusief verzendkosten.

Foto van Kingston
Categorieën: Producenten
Naar begin pagina.

GEEN REACTIES

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Schrijf je reactie!
Vul hier je naam in

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.