Draadloze router met toegang tot clouddiensten van D-Link

0
75
D-Link breidt het assortiment Cloud Routers uit met een WiFi-model in een ruimtebesparend ontwerp en met een gratis app voor gebruik met iPad, iPhone en Android.

De D-Link Cloud Router N300+ (DIR-626L) is bedoeld voor het thuisnetwerk en biedt beveiligingsfuncties die zijn toegespitst op gezinnen. De Cloud Router is geschikt voor mydlink Cloud Services waarmee je het netwerk overal in het oog kan houden via het mydlink-portaal of je iPhone, iPad of Android-toestel. De dienst geeft ouders ook de controle over welke content hun kinderen online kunnen bekijken.

D-Link DIR-626L

D-Link DIR-626L (© ; licentie: )


De D-Link Cloud Router N300+ is een single-band (2,4 GHz) router die WiFi 802.11b/g/n ondersteunt en draadloze snelheden tot 300 Mbps biedt. De router heeft ook vier Ethernet-poorten om apparaten met een kabel aan te sluiten op het netwerk. Met de SharePort Mobile applicatie kan je back-ups maken van bestanden, bestanden delen en muziek en videobeelden naar mobiele apparaten streamen vanaf een USB-stick die je op de router aansluit. Het min of meer cilindervormige toestel meet 11,1 x 9,3 x 14,5 cm.

Prijs en beschikbaarheid
De prijs van de D-Link Cloud Router N300+ (DIR-626L) werd niet meegedeeld. Op het internet vonden we een prijs van € 45.

Vorig artikelWetenschappelijke rekenmachine met kleurenscherm en touch-ondersteuning
Volgend artikelKingston breidt gamma draagbare opslagtoestellen met Wi-Fi uit
Ludo Schildermans
Ludo Schildermans is schrijver. Zijn recentste roman is De reis van de hofarts (samen met Jozef Schildermans) onder de auteursnaam L.J. Schildermans gepubliceerd bij Uitgeverij Houtekiet.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Schrijf je reactie!
Vul hier je naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.