Geheugenstaafje voor gebruik in extreme omstandigheden

0
64
LaCie voegt een geheugenstaafje met een USB 3.0-aansluiting toe aan het XtremKey gamma dat bestand is tegen hitte, kou en stof en ook een flinke stoot verdraagt.

De LaCie XtremKey USB 3.0 USB-geheugenstick is ontworpen om te gebruiken in de meest extreme omstandigheden. Het draagbare opslagmedium is waterbestendig tot op een diepte van tweehonderd meter dankzij de slijtvaste schroefsluiting met rubberen ring. Het beschermkapje is gemaakt van zamak, een legering van onder meer zink en aluminium. De geheugenstaaf is bestand tegen zware schokken of een val van grote hoogte. Ook als er een voertuig van tien ton overheen rijdt, gaat het niet stuk, aldus de fabrikant. De LaCie XtremKey USB 3.0 weerstaat ook temperaturen tussen min dertig en tweehonderd graden Celsius.

LaCie XtremKey USB 3.0

LaCie XtremKey USB 3.0 (© ; licentie: )


LaCie levert dit XtremKey geheugenstaafje in een capaciteit van 32 GB of 64 GB. Het biedt een overdrachtssnelheid van maximaal 230 MB/s. LaCie levert de USB-stick standaard met LaCie Private/Public-software voor gegevensbescherming. De 256-bits AES-encryptie beschermt gevoelige data met een wachtwoord. Het flashgeheugen meet 74 x 22 mm en weegt 57 gram.

Prijs en beschikbaarheid
LaCie XtremKey USB 3.0 geheugenstaafje is verkrijgbaar met een capaciteit van 32 GB voor € 74,99. De adviesprijs met 64 GB opslagcapacteit werd niet meegedeeld.

Foto van LaCie
Website: LaCie België Website: LaCie Nederland
Categorieën: Hardware, Producenten
Naar begin pagina.
Vorig artikelHTC breidt One-series Android smartphones uit met de One SV
Volgend artikelGoogle zoekmachine in jaren zestig stijl
Ludo Schildermans
Ludo Schildermans is schrijver. Zijn recentste roman is De reis van de hofarts (samen met Jozef Schildermans) onder de auteursnaam L.J. Schildermans gepubliceerd bij Uitgeverij Houtekiet.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Schrijf je reactie!
Vul hier je naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.