Speciale tafel laat je tafelvoetbal spelen op een iPad

0
71
Zin in een potje tafelvoetbal? Met een app en een speciaal accessoire kan je het klassieke tafelvoetbalspel met meerdere spelers spelen in 3D op een iPad.

Het Amerikaanse bedrijf New Potato Technologies ontwikkelt accessoires die specifiek bedoeld zijn om met apps te gebruiken. Met Classic Match Foosball brengen ze het klassieke kicker-spel naar de iPad tablet. Tafelvoetbal wordt gespeeld met twee ploegen van elf houten of kunststof pionnen die met vier stangen aan de zijkanten van de tafel zijn verbonden.

Classic Match Foosball

Classic Match Foosball (© ; licentie: )


New Potato Technologies brengt nu een miniatuuruitvoering van de tafel op de markt waarbij het speelveld is vervangen door het scherm van de iPad. Je kan ook de scores bijhouden zoals bij het traditionele spel. En de tafel laadt meteen ook je iPad op.

Door de gratis iPad app te downloaden tover je het beeldscherm van de Apple tablet om in een digitaal speelveld in 3D. De app biedt functies als onmiddellijke herhalingen, diverse lay-outs en laat het geluid van een menigte supporters horen. Ook het typische geluid als je met een speler de bal raakt en – belangrijker uiteraard – een doelpunt scoort zijn van de partij. Classic Match Foosball is online te koop bij New Potato Technologies voor 99,99 dollar. De bijhorende app zal – “spoedig” zoals de website vermeldt – gratis te downloaden zijn in de iTunes App Store.

Vorig artikelAndroid gameconsole met fysieke knoppen van Archos
Volgend artikelDerde Medion tabletmodel met Android te koop bij Aldi België
Ludo Schildermans
Ludo Schildermans is schrijver. Zijn recentste roman is De reis van de hofarts (samen met Jozef Schildermans) onder de auteursnaam L.J. Schildermans gepubliceerd bij Uitgeverij Houtekiet.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Schrijf je reactie!
Vul hier je naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.