Philips gamemonitor met Ambiglow-technologie voor intensere 3D-weergave

0
42
MMD, het bedrijf dat wereldwijd Philips monitoren verdeelt, kondigt een 27-inch Full HD 3D-model aan dat dankzij een nieuwe technologie gamen en films kijken tot een intensere beleving maakt.

De Philips Gioco 278G4DHSD is het eerste 3D-beeldscherm met Ambiglow-technologie. Deze techniek creëert een lichtkrans op de omringende muur vanaf de achterkant van de monitor. Een processor analyseert de inkomende beeldinhoud en past ononderbroken de kleur en helderheid van het uitgestraalde licht aan. Voor optimaal kijkplezier met de Ambiglow-technologie moet je het scherm op ongeveer 15 centimeter van een muur of een ander vlak plaatsen. Je kan de helderheid van de Ambiglow naar eigen smaak aanpassen.

Philips Gioco 278G4DHSD

Philips Gioco 278G4DHSD (© ; licentie: )

Het 27-inch (68,6 cm) Philips Gioco 278G4DHSD LED-beeldscherm heeft een resolutie van 1920 x 1080, een helderheid van 250 cd/m², een contrastverhouding van 1000:1 (SmartContrast: 20.000.000:1) en een responstijd van 7 ms (grijs naar grijs). Philips gebruikt de nieuwste In Plane Switching-technologie AH-IPS. Het scherm biedt een kijkhoek van 178 graden zowel horizontaal als verticaal.

De Philips Gioco 278G4 schakelt automatisch over op 3D en wordt geleverd met een 3D-bril die geen batterijen of kabels nodig heeft. De monitor heeft ook diverse gamemodi: de FPS-modus versterkt donkere spelwerelden, zodat gamers verborgen objecten kunnen zien in een donkere omgeving. In de Racing-modus biedt het beeldscherm snelle reactietijden en felle kleuren en de RTS-modus heeft een speciale SmartFrame-modus om bepaalde gebieden duidelijker te belichten.

Prijs en beschikbaarheid
Het Philips Gioco 278C4DHSD/01 3D-beeldscherm is al verkrijgbaar en heeft een advieprijs van € 399.

Foto van Philips
Website: Bezoek Website
Categorieën: Producenten
Naar begin pagina.
Vorig artikelMini-projector toont Instagram foto’s als diashow
Volgend artikelApp geeft antwoord op al je vragen
Ludo Schildermans
Ludo Schildermans is schrijver. Zijn recentste roman is De reis van de hofarts (samen met Jozef Schildermans) onder de auteursnaam L.J. Schildermans gepubliceerd bij Uitgeverij Houtekiet.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Schrijf je reactie!
Vul hier je naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.