Sitecom draadloze router met geïntegreerde beveiliging en privacy-functie

0
Sitcom introduceert een draadloze Gigabit dual-band router die je thuisnetwerk ook kan beveiligen tegen internetcriminaliteit op abonnementsbasis.

De Sitecom WLR-6000 Wireless Gigabit Router N750 X6 biedt draadloze snelheden tot 300 Mbps op de 2.4 GHz frequentie en tot 450 Mbps op de 5 GHz frequentie. Met een bekabelde verbinding via een van de vier Gigabit-poorten biedt de router snelheden tot 1000 Mbps. De WLR-6000 draadloze router is tevens oorzien van een USB-poort om een harde schijf, printer of webcam aan te sluiten.

Sitecom WLR-6000

Sitecom WLR-6000 (© ; licentie: )


Sitecom levert de dual-band router inclusief Sitecom Cloud Security om je thuisnetwerk te beschermen. Als je het abonnement – dat een halfjaar gratis is en daarna 14,95 euro per jaar kost – activeert, beschermt de in de router geïntegreerde beveiliging alle apparaten in je netwerk tegen internetcriminaliteit tijdens het surfen.

De beveiligingsoplossing biedt anti-malware, anti-phishing, bescherming tegen onveilige websites (URL-blokkering) en reclameblokkering. Met de Do-not-track-functie kan je via de webbrowser websites laten weten dat het surfgedrag niet bijgehouden mag worden, wat de privacy verhoogt. Sitecom Cloud Security is wel geen vervanging voor de antivirussoftware op je computer of laptop. Als je bijvoorbeeld een geïnfecteerde USB-stick aansluit en je hebt geen antimalwaresoftware draaien, zal je computer of laptop besmet geraken.

Prijs en beschikbaarheid
De Sitecom WLR-6000 Wireless Gigabit Router N750 X6 heeft een adviesprijs van 129,99 euro.

Foto van Sitecom
Categorieën: Producenten
Naar begin pagina.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Schrijf je reactie!
Vul hier je naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.