Zakelijke scanner voor bekabeld en draadloos netwerk

0
Brother introduceert de ADS-2600W, een zakelijke scanner met automatische documentinvoer voor gebruik in een bekabeld of draadloos netwerk.

De Brother ADS-2600W scanner scant aan een snelheid van 24 pagina’s per minuut (of 48 ipm) en met een resolutie tot 1.200 dpi. De scanner scant dubbelzijdig in één doorvoer met een dubbele CMOS CIS beeldsensor. De ADS-2600W ondersteunt de JPEG, TIFF en PDF (standaard, doorzoekbaar of paswoordbeschermd) bestandsindelingen.

Brother ADS2600W

Brother ADS2600W (© ; licentie: )

De zakelijke scanner van Brother kan gedeeld worden met andere medewerkers in een bekabeld en WiFi 802.11b/g/n-netwerk. De ADS-2600W scant rechtstreeks naar e-mail via de e-mailserver, naar een netwerkfolder of FTP-server en ook naar Cloud-diensten, zoals Google Docs, Facebook, Flickr, Dropbox, Picasa en Evernote. De scanner is uitgerust met een 9,3 cm groot LCD-kleurenaanraakscherm. Brother levert de ADS-2600W met Windows en Mac compatibele professionele scan- en beheersoftware.

Prijs en beschikbaarheid
De Brother ADS-2600W scanner is al verkrijgbaar en heeft een adviesprijs van € 799.

Foto van Brother
Categorieën: Producenten
Naar begin pagina.
Vorig artikelMicrosoft Office 2013 is met alles verbonden
Volgend artikelDraadloze luidspreker voor in het stopcontact
Ludo Schildermans is schrijver. Zijn recentste roman is De reis van de hofarts (samen met Jozef Schildermans) onder de auteursnaam L.J. Schildermans gepubliceerd bij Uitgeverij Houtekiet.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Schrijf je reactie!
Vul hier je naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.