SD-geheugenkaartje met draadloze technologie van Transcend

0
42
Transcend voegt zich bij de fabrikanten van WiFi geheugenkaartjes waarmee je beelden van je digitale camera draadloos kan transfereren.

De Transcend Wi-Fi SD kaart werkt op twee manieren: Direct Share of Internet Modus. De Direct Share modus wordt automatisch geactiveerd zodra je de camera inschakelt en maakt verbinding tussen camera en mobiel apparaat. Je kan zo draadloos foto’s en video’s verzenden. Met de Wi-Fi SD applicatie kan je schakelen naar de Internet Modus, waarmee de Wi-Fi SD kaart verbinding kan maken met een nabijgelegen internet hotspot of met de persoonlijke hotspot-functie van smartphones en tablets. Je kan zo door foto’s en video’s bladeren en ze van de Wi-Fi SD kaart downloaden om ze direct naar vrienden te mailen of te uploaden naar je sociale netwerk profiel.

Transcend Wi-Fi SD geheugenkaart

Transcend Wi-Fi SD geheugenkaart (© ; licentie: )


De gratis Wi-Fi SD applicatie is speciaal ontwikkeld voor iOS en Android apparaten. Ze slaat bestanden van de Wi-Fi SD kaart automatisch op in mappen. Met de app kan je foto’s en video’s bekijken, content downloaden en foto’s delen via Facebook of e-mail. Ook desktop-pc’s en laptops voorzien van Wi-Fi hebben toegang tot deze bestanden met behulp van een webbrowser.

Prijs en beschikbaarheid
De Transcend Wi-Fi SD kaart is verkrijgbaar met een capaciteit van 16 GB (TS16GWSDHC10) en 32 GB (TS32GWSDHC10) voor een adviesprijs van respectievelijk € 49,95 en € 69,95.

Foto van Transcend
Categorieën: Producenten
Naar begin pagina.
Vorig artikelElegante, vlot werkende Windows Phone
Volgend artikelLeo is een robot die zichzelf leert lopen
Ludo Schildermans
Ludo Schildermans is schrijver. Zijn recentste roman is De reis van de hofarts (samen met Jozef Schildermans) onder de auteursnaam L.J. Schildermans gepubliceerd bij Uitgeverij Houtekiet.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Schrijf je reactie!
Vul hier je naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.