Lichte en discrete headset van Plantronics

0
30
De Plantronics Marque 2 is een kleine en lichte Bluetooth headset voor gebruik met tablets en smartphones, die ook spraakcommando’s herkent.

Met een gewicht van 7 gram is de Marque 2 Plantronics lichtste Bluetooth headset. Je kan ermee luisteren naar muziek, films of gps-instructies en tegelijkertijd gesprekken aannemen of weigeren zonder een toets in te drukken door ‘Answer’ of ‘Ignore’ uit te spreken. De Marque 2 heeft dubbele microfoons die ruis en geluiden veroorzaakt door de wind minimaliseren.

Plantronics Marque 2 Bluetooth headset

Plantronics Marque 2 Bluetooth headset (© ; licentie: )


De nieuwe Bluetooth headset van Plantronics heeft een DeepSleep-modus waardoor de batterij volgens de fabrikant tot 180 dagen meegaat zonder tussentijds op te laden. Plantronics levert de Marque 2 met een 2-in-1 oplader die de headset en telefoon gelijktijdig kan opladen via een computer of in de auto. Het batterijniveau van de headset wordt ook weergegeven op de iPhone of Android-telefoon.

Met de gratis Find MyHeadset app kan je bovendien de headset terugvinden als ze is zoekgeraakt, ook als ze uitstaat. Als de Marque 2 aanstaat kan je een toon versturen zodat je kan horen waar de headset ligt. Als de headset uitstaat, kan je met de BackTrack-functie de datum, tijd en dankzij Google de locatie laten weergeven van de laatste keren dat je de headset hebt gebruikt.

Prijs en beschikbaarheid
De Plantronics Marque 2 is vanaf half november 2012 verkrijgbaar in de kleuren zwart en wit voor een adviesprijs van € 59,99.

Foto van Plantronics
Categorieën: Hardware en software, Producenten
Naar begin pagina.
Vorig artikelParrot Android systemen voor infotainment in de auto
Volgend artikelElegante, vlot werkende Windows Phone
Ludo Schildermans
Ludo Schildermans is schrijver. Zijn recentste roman is De reis van de hofarts (samen met Jozef Schildermans) onder de auteursnaam L.J. Schildermans gepubliceerd bij Uitgeverij Houtekiet.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Schrijf je reactie!
Vul hier je naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.