Parrot Asteroid Mini, Asteroid Tablet en Asteroid Smart in-car multimediasystemen

Parrot Android systemen voor infotainment in de auto

0
Parrot introduceert drie systemen in de Asteroid productlijn die draaien op Android en die toegang bieden tot diverse diensten voor in de auto.

In de Asteroid lijn lanceert Parrot de Asteroid Mini, Asteroid Tablet en Asteroid Smart. De eerste twee zijn draagbare in-car multimediasystemen, terwijl de laatste bedoeld is voor montage in de wagen. Alledrie beiden ze toegang tot apps, handenvrij bellen en een muziekspeler.

Parrot Asteroid Smart, Tablet en Mini
Parrot Asteroid Smart, Tablet en Mini

De Parrot Asteroid Mini met Android 1.3 dien je te bevestigen op het dashboard van je wagen. Je kan dit multimediasysteem bedienen met de draadloze afstandsbediening die je ook aan het dashboard kan bevestigen. De Asteroid Mini heeft een 3,2-inch kleurenscherm. Je kan dit multimediasysteem verbinden met het internet via 3G of 4G, of via een smartphone middels een Bluetooth-verbinding of USB-kabel. De Asteroid Market online winkel biedt apps die je kan downloaden, zoals een vereenvoudigd gps-systeem. Parrot levert een gps-antenne bij het systeem.

De Parrot Asteroid Tablet met Android 2.3 heeft een 5-inch capacitief multi-touchscherm en kan je op een voet op het dashboard monteren. Ook deze Tablet wordt met een draadloze afstandsbediening geleverd die je aan het stuur kan bevestigen. Hiermee kan je functies regelen als handenvrij telefoneren, muziek selecteren en stemgestuurd muziek zoeken. Het Asteroid Tablet multimediasyteem heeft ook een ingebouwde GPS-antenne voor navigatie. Dit systeem kan je ook verbinden met het internet via WiFI.

De Parrot Asteroid Smart met Android 2.3 tot slot is een compleet multimediasysteem met een 6,2-inch multi-touch kleurenscherm dat in het dashboard van een auto kan worden ingebouwd. Op dit systeem kan je ook een achteruitrijcamera aansluiten. Net zoals de andere twee systemen heeft de Smart een SD-kaartsleuf. Applicaties uit de Parrot Asteroid Market online winkel kan je ook via een computer en internetverbinding op een geheugenkaart downloaden en op die manier installeren op de Asteroid toestellen.

Prijs en beschikbaarheid
De Parrot Asteroid Smart heeft een adviesprijs van € 549, de Asteroid Tablet een adviesprijs van € 349 en de Asteroid Mini een adviesprijs van € 249. Ze zijn vanaf november 2012 te koop.

Foto van Parrot
Categorieën: Producenten
Naar begin pagina.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Schrijf je reactie!
Vul hier je naam in

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.