Brother MFC-J4510DW inkjetmultifunctional

Compacte multifunctional met A3-printfunctie

0
Het nieuwe Brother Print 3.0-gamma gebruikt een nieuwe papierdoorvoermethode waardoor de multifunctionele kleureninkjetprinters een compact ontwerp hebben en toch het A3-formaat ondersteunen.

Brother ontwikkelde een printtechnologie waarbij de papierdoorvoer landschapgeoriënteerd is. Traditionele printers gebruiken portretgeoriënteerde of staande papierdoorvoer. De multifunctionele inkjetprinters in het gamma Print 3.0 van Brother zijn daardoor slechts 290 mm diep, maar bieden wel een A3-afdrukfunctie.

Brohter MFC-J4510DW
Brohter MFC-J4510DW

Nieuw in het gamma is de Brother MFC-J4510DW inkjetmultifunctional die print-, scan-, kopieer- en faxfuncties biedt. Het toestel kan dubbelzijdig printen tot formaat A4. Enkelzijdig afdrukken op A3 gebeurt via de manuele invoer. De afdruksnelheid bedraagt 35 pagina’s per minuut in zwart-wit en 27 ppm in kleur. De MFC-J4510DW heeft een papierlade voor 150 vel en een ADF voor 20 vel.

De Brother MFC-J4510DW heeft USB-, netwerk-, WiFi- en Cloud-connectiviteit. De bediening verloopt zonder knoppen via het intuïtieve kleurenaanraakscherm van 9,3 cm. Met Intel WiFi Direct kan je rechtstreeks printen vanaf of scannen naar een mobiel toestel zonder aan te sluiten op het WiFi-netwerk. Het stroomverbruik van de MFC-J4510D bedraagt 21 watt in werking, 5,5 watt in stand-by en 1,5 watt in slaapstand. Wanneer het toestel uitstaat, maar aangesloten blijft bedraagt het stroomverbruik 0,04 watt en het is daarmee de meest energie-efficiënte inkjetprinter uit Brothers gamma.

Prijs en beschikbaarheid
De Brother MFC-J4510DW multifunctionele inkjetprinter is beschikbaar vanaf 8 november 2012 en heeft een adviesprijs vna € 239.

Foto van Brother
Categorieën: Producenten
Naar begin pagina.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Schrijf je reactie!
Vul hier je naam in

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.