Hoogwaardige hoofdtelefoon in Philips’ Fidelio-reeks

0
27
In de Fidelio reeks brengt Philips audio-producten die zijn gemaakt voor “de allerbeste geluidsweergave”. De Fidelio X1 hoofdtelefoon is de nieuwste toevoeging aan het gamma.

De Philips Fidelio X1 is een over-de-oren koptelefoon die gemaakt is van hoogwaardige materialen. De hoofdtelefoon is uitgerust met 50 mm neodymium drivers die een een breed dynamisch bereik bieden. Het frequentiebereik loopt van 10 tot 40.000 Hz. De Fidelio X1 heeft dubbellaagse oorschelpen die in een hoek van 15 graden staan en resonantie en vibratie minimaliseren wat zorgt voor een glashelder en nauwkeurig geluid, aldus de fabrikant.

PhilipsFidelio X1

PhilipsFidelio X1 (© ; licentie: )


De Philips Fidelio X1 is ook ontworpen voor langdurig comfort. Zo heeft de hoofdteleoon ademende kussentjes van velours met memory foam en twee hoofdbanden waarvan de binnenste, ook met ademend materiaal, zich automatisch naar het hoofd vormt om een perfecte pasvorm te bieden. De Fidelio X1 heeft een afneembare, drie meter lange, gevlochten kabel die is versterkt met Kevlar. De 6,3 mm indoor metalen connector zorgt ervoor zorgt dat er in de verbinding geen interferentie ontstaat.

Prijs en beschikbaarheid
De Philips Fidelio X1 hoofdtelefoon is al verkrijgbaar en heeft een adviesprijs van € 299,99.

Foto van Philips
Website: Bezoek Website
Categorieën: Producenten
Naar begin pagina.
Vorig artikelApple levert iPad nu ook in mini-uitvoering
Volgend artikelNieuw topmodel in Nikons reeks systeemcamera’s
Ludo Schildermans
Ludo Schildermans is schrijver. Zijn recentste roman is De reis van de hofarts (samen met Jozef Schildermans) onder de auteursnaam L.J. Schildermans gepubliceerd bij Uitgeverij Houtekiet.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Schrijf je reactie!
Vul hier je naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.