Need for Speed maar dan met radiografisch bestuurbare auto’s

3
29
Need for Speed: Most Wanted is de nieuwste release in de populaire reeks racegames van EA. Als opwarmertje filmde bekende YouTuber Freddie Wong een straatrace tussen radiografisch bestuurbare auto’s.

Het racegame Need for Speed is een klassieker onder de games. De eerste versie verscheen in 1994. Een terugkerend thema zijn de achtervolgingen door politiewagens. Dat zal in de nieuwste release Need for Speed: Most Wanted niet anders zijn. Het spel verschijnt op 30 oktober 2012.

Need for Speed MostWanted

Need for Speed MostWanted (© ; licentie: )

Freddie Wong, een Amerikaanse filmmaker met enkele populaire kanalen op YouTube, werd gevraagd een video te maken voor de release van het nieuwe game. Hij filmde een speciale versie van een Need for Speed achtervolging waarbij de auto’s en helikopter allemaal radiogestuurde modellen zijn.

Om het helemaal af te maken werd het geluid verzorgd door Byron Bullock, de geluidsontwerper van het game zelf. Uiteraard is er ook een video met een Behind the scenes waarin je kunt bekijken hoe ze de race filmden en de miniatuurwereld opbouwden:

Vorig artikelHet grondwater van de Aarde in beeld gebracht
Volgend artikelIs Microsofts Surface alternatief voor Apple’s iPad?
Ludo Schildermans
Ludo Schildermans is schrijver. Zijn recentste roman is De reis van de hofarts (samen met Jozef Schildermans) onder de auteursnaam L.J. Schildermans gepubliceerd bij Uitgeverij Houtekiet.

3 REACTIES

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Schrijf je reactie!
Vul hier je naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.