27-inch beeldscherm met Mobile High-Definition Link

0
51
We berichtten eerder al over een Philips monitor met Mobile High-Definition Link. Ook AOC brengt een 27-inch beeldscherm op de markt met deze technologie die de inhoud van Android smartphones en tablets in Full HD-resolutie kan weergeven.

De AOC myPlay i2757Fm LED-monitor toont de inhoud van smartphones en tablet-pc’s in Full HD-resolutie op een IPS-scherm van 27 inch (68,6 cm). Door middel van de MHL-aansluiting kunnen video’s en games vanaf mobiele apparaten met Android rechtstreeks op het grote scherm van de LED-monitor worden weergegeven. Bovendien wordt de batterij van het Android toestel opgeladen.

AOC myPlay i2757Fm

AOC myPlay i2757Fm (© ; licentie: )

De myPlay  i2757Fm is ook geschikt voor kantooromgevingen. De myPlay monitor kan immers ook de inhoud die op het Android-apparaat wordt weergegeven op groot scherm tonen, zoals agenda’s, PDF-bestanden, PowerPoint-presentaties of andere Office-documenten.

De AOC myPlay i2757Fm biedt een resolutie van 1920 x 1080 pixels, een helderheid van 250 cd/m2, een nominaal contrast van 1000:1 (dynamisch contrast: 20.000.000:1) en een responstijd van 5 ms. De kijkhoek bedraagt 178° verticaal en horizontaal. De i2757Fm is uitgerust met een analoge D-sub-poort, een USB-poort en twee HDMI-poorten. Met de Screen+ software kan je het scherm splitsen in maximaal vier deelvensters. Met i-Menu kan je het menu aanpassen met de muis.

Prijs en beschikbaarheid
De AOC myPlay i2757Fm LED-monitor is al beschikbaar en heeft een adviesprijs van € 289.

Foto van AOC
Website: AOC EU
Categorieën: Hardware, Producenten
Naar begin pagina.
Vorig artikelVerbeteringen zijn nodig aan nieuwe Vlaamse stemcomputers
Volgend artikelSnellere draadloze netwerken dankzij nieuwe 802.11ac-technologie
Ludo Schildermans
Ludo Schildermans is schrijver. Zijn recentste roman is De reis van de hofarts (samen met Jozef Schildermans) onder de auteursnaam L.J. Schildermans gepubliceerd bij Uitgeverij Houtekiet.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Schrijf je reactie!
Vul hier je naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.