Home Audio / Video

Boombox in jaren ’80 stijl van Sharp

0
58
Sharp introduceert een Boombox die qua vormgeving de stijl van de jaren tachtig herneemt, maar die wel over moderne aansluitingen beschikt, zoals een een iPod- en iPhone-dockingstation en USB-poort.

De Sharp GX-M10H Boombox heeft krachtige luidsprekers die met behulp van twee subwoofers een vermogen van 100 watt produceren. De boombox heeft een buisvormige ontwerp dat herinnert aan de draagbare muzieksystemen uit de jaren tachtig.

Sharp GX-M10H Boombox

Sharp GX-M10H Boombox (© ; licentie: )


De GX-M10H Boombox is uitgerust met een geïntegreerd dockingstation voor een iPod of iPhone die beschermd worden door een transparant en afsluitbaar klepje. De apparaten worden ook automatisch opgeladen als ze in de dock zijn bevestigd. De bediening gebeurt via de Boombox of via de meegeleverde afstandsbediening. De GX-M10H kan ook overweg met andere muziekbronnen, zoals een mp3-speler, dankzij de USB-aansluiting aan de voorkant. Zo kan je ook een USB-geheugenstaaf of een iPad verbinden met de Boombox.

De GX-M10H heeft ook een geïntegreerde cd-r/rw- en mp3-compatibele cd-speler en een digitale FM-tuner met RDS. Wil je graag naar je eigen muziek luisteren of je eigen muziek maken, dan kan je gebruik maken van de microfoon- en gitaaraansluiting.

De Boombox van Sharp werkt zowel op batterijen als op stroom. Ook kan je het apparaat in de auto aansluiten op een 12 volt-adapter. Het apparaat is voorzien van een verlicht, oranjekleurig scherm en een hoofdtelefoonaansluiting.

Prijs en beschikbaarheid
De Sharp GX-M10H Boombox is al verkrijgbaar en heeft een adviesprijs van € 299.

Foto van Sharp
Categorieën: Producenten
Naar begin pagina.

GEEN REACTIES

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Schrijf je reactie!
Vul hier je naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.