Brabansinger app voor iOS en Android

App helpt bij het zingen van de Brabançonne

1
Dinsdag spelen de Rode Duivels een interland tegen Schotland. Wil je de Brabançonne luidkeels meekwelen, maar ken je de tekst niet, dan kan je een speciale app gebruiken.

Hoe lang we de Brabançonne nog zullen zingen in dit land is koffiedik kijken na de overwinning van de N-VA bij de laatste stembusgang, maar voorlopig blijft het lied de Belgische nationale hymne. Al is ze niet echt populair. PricewaterhouseCoopers of kortweg PwC wil daar verandering in brengen.

Brabançonne
Brabançonne

Als sponsor van de Rode Duivels heeft het een speciale app ontwikkeld om de Brabançonne uit volle borst mee te zingen ook al ken je de tekst niet. De app is zowel voor iOS als Android toestellen ontwikkeld. Met een QR codekan je de app ook downloaden.

De Brabansinger app zingt het nationale volkslied in jouw plaats. Je kan kiezen tussen Nederlands of Frans als taal. Op het scherm verschijnt een mond die de Brabançonne zingt. Je hebt de keuze uit verschillende monden, waarbij je kan kiezen tussen de mond van een man of een vrouw. Door je smartphone voor je mond te houden lijkt het alsof je meezingt. Je kunt zelfs de tekst mee volgen mocht je ambitie hebben om de tekst toch van buiten te leren.

Je kan de app downloaden op de volgende link: www.pwc.be/brabansinger.

1 REACTIE

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Schrijf je reactie!
Vul hier je naam in

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.