Compacte DAB-radio met touchscherm

1
54
Revo, een Britse fabrikant van digitale radio’s, lanceert een nieuw instapmodel dat is uitgerust met een 3,5-inch touchserm voor de bediening.

De Revo PiXiS is een compacte, kubusvormige digitale radio die DAB, DAB+ en FM-radio in één toestel biedt. Hij is uitgerust met een aanraakgevoelig kleurenscherm dat 3 inch of 8,89 cm groot is. De bediening gebeurt via dit touchscherm met intuïtieve pictogrammen.

Revo PiXiS

Revo PiXiS (© ; licentie: )

Op de Revo PiXiS kan je ook DAB Slideshow uitzendingen ontvangen met “Now Playing” schermen, nieuws, weersvoorspellingen en verkeersinformatie. Een 3-watt klasse-D versterker en een op maat ontworpen luidspreker moeten zorgen voor een goede geluidskwaliteit. Ook is er een 3,5 mm hoofdtelefoonaansluiting voorzien. De PiXiS biedt tevens een digitale wekker met Sleep- en Snooze-functie.

Prijs en beschikbaarheid
De Revo PiXiS meet 155 (B) x 160 (D) x 125 (H) en kan je kopen in drie afwerkingen: wit, zilver of zwart. De digitale radio heeft een adviesprijs van € 149,95.

Vorig artikelAanraakscherm herkent vingerafdrukken van verschillende gebruikers
Volgend artikelComputeronderdelen spelen bekende Gotye song
Ludo Schildermans
Ludo Schildermans is schrijver. Zijn recentste roman is De reis van de hofarts (samen met Jozef Schildermans) onder de auteursnaam L.J. Schildermans gepubliceerd bij Uitgeverij Houtekiet.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Schrijf je reactie!
Vul hier je naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.