Pocketrouter met ingebouwde oplaadbare accu voor onderweg

0
36
D-Link introduceert een draagbare router met oplaadbare batterij waarmee je onderweg een netwerk en internetverbinding kan opzetten.

Met de D-Link Pocket Cloud Router beschik je over je eigen persoonlijke cloud, ongedacht je locatie. Het toestelletje functioneert als router/access point en als Wi-Fi Hotspot. De Pocket Cloud Router is uitgerust met een netwerkaansluiting en biedt 802.11 g/b draadloze connectiviteit via de 2,4 Ghz band. De mini-router werkt met een oplaadbare accu die een gebruik van maximaal 4 uur biedt.

D-Link DIR-506L

D-Link DIR-506L (© ; licentie: )


Als je de gratis SharePort Mobile app downloadt voor een iPhone, iPad of Android-toestel kan je content openen, bekijken en delen vanaf een USB-geheugenstaaf of externe harde schijf die is aangesloten op de Pocket Cloud Router. Ook kan je zo draadloos back-ups maken van bestanden zonder computer naar een USB opslagmedium. Via de USB-poort van de Pocket Cloud Router is het ook mogelijk mobiele telefoons op te laden. De router heeft ook een Repeater-stand die de draadloze dekking kan helpen verbeteren in het thuisnetwerk waar het signaal zwak is.

Prijs en beschikbaarheid
De D-Link Pocket Cloud Router DIR-506L is in oktober te koop voor een adviesprijs van € 79,95.

Vorig artikeliPhone app bewaakt longfunctie even goed als dure medische apparatuur
Volgend artikelHP combineert ultradunne laptop en tablet
Ludo Schildermans
Ludo Schildermans is schrijver. Zijn recentste roman is De reis van de hofarts (samen met Jozef Schildermans) onder de auteursnaam L.J. Schildermans gepubliceerd bij Uitgeverij Houtekiet.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Schrijf je reactie!
Vul hier je naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.