Universele afstandsbediening met kleurentouchscherm

0
34
Logitech brengt in de Harmony serie afstandsbedieningen een nieuw model uit met een touchscherm waarop je tot vijftig favoriete zenders kan beheren met kanaalpictogrammen.

De nieuwe Logitech Harmony Touch heeft een 2,4-inch kleurenscherm met touchtechnologie. Je kan door middel van tik- en veegbewegingen snel een kanaal kiezen uit de pictogrammen die je op de afstandsbediening kan downloaden van myharmony.com. Naast tv-kijken kan je via het aanraakscherm ook kiezen voor film kijken of radio luisteren.

Logitech Harmony Touch (© ; licentie: )

De Harmony Touch heeft een gestroomlijnd ontwerp met knoppen met achtergrondverlichting zodat de afstandsbediening ook in het donker te gebruiken is. Toegang tot het traditionele numeriek toetsenbord krijg je via het scherm van de Harmony Touch.

De nieuwe universele afstandsbediening van Logitech ondersteunt ruim 225.000 home-entertainmenttoestellen van meer dan 5.000 merken. Je kan er tot vijftien apparaten mee aansturen. Voor Harmony One bezitters die willen overschakelen op de Harmony Touch is er op myharmony.com een speciale upgrade met behoud van al hun instellingen.

Logitech levert de Harmony Touch met een oplaadstation. Je kan met de nieuwe universele afstandsbediening ook de Logitech TV Cam HD bedienen en Skype gesprekken voeren.

Prijs en beschikbaarheid
De Logitech Harmony Touch is begin oktober te koop voor een adviesprijs van € 179,99.

Foto van Logitech
Categorieën: Hardware, Producenten
Naar begin pagina.
Vorig artikelThecus NAS met lage prijs per gigabyte presteert goed
Volgend artikelDualband WiFi USB-adapter van Sitecom met kantelbare antenne
Ludo Schildermans
Ludo Schildermans is schrijver. Zijn recentste roman is De reis van de hofarts (samen met Jozef Schildermans) onder de auteursnaam L.J. Schildermans gepubliceerd bij Uitgeverij Houtekiet.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Schrijf je reactie!
Vul hier je naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.