Een betere nachtrust dankzij een wekkerdock dat je slaappatroon volgt

0
43
Gear4, een fabrikant van iPhone, iPod en iPad accessoires, introduceert de Renew SleepClock, een speciaal dock om je slaap te monitoren en zo je nachtrust te verbeteren.

De Gear4 Renew SleepClock is bedoeld voor mensen die moeilijk in slaap vallen. Het apparaat heeft een dock voor een iPod, iPhone of iPad. Daarop kan je slaapstatistieken vastleggen. De Renew SleepClock geeft op basis daarvan aanbevelingen zodat je beter uitgerust wakker wordt.

Gear4 Renew SleepClock

Gear4 Renew SleepClock (© ; licentie: )

Je hoeft hiervoor niets op het lichaam te dragen. Een ademhalings- en bewegingssensor, die samenwerkt met de Renew SleepClock-App, meet de verschillende fases van je slaap. Aan de hand van deze informatie maakt de Renew SleepClock je wakker op het beste tijdstip binnen een tijdsbestek dat je zelf instelt.

De gratis Renew SleepClock-app biedt tevens een functie met een grote variëteit aan slaapgeluiden die je helpen in slaap te vallen. Je hebt de keuze uit 25 geluiden waaronder jungle-, haardvuur- en stormgeluiden die je ook kan mixen in de app-mixer. Terwijl je iPhone, iPad of iPod zich in het docking station bevindt, wordt hij meteen ook opgeladen.

Prijs en beschikbaarheid
De Gear4 Renew SleepClock heeft een adviesprijs van 199 euro. De Renew app is gratis te downloaden via de Apple App Store. Meer info op www.renewsleepclock.com.

Vorig artikelUSSD-beveiligingslek bedreigt Android-smartphones van zowat alle merken
Volgend artikelRovio’s Bad Piggies even verslavend als Angry Birds
Ludo Schildermans
Ludo Schildermans is schrijver. Zijn recentste roman is De reis van de hofarts (samen met Jozef Schildermans) onder de auteursnaam L.J. Schildermans gepubliceerd bij Uitgeverij Houtekiet.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Schrijf je reactie!
Vul hier je naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.