Sony Xperia T Android smartphone

Sony brengt James Bond smartphone

0
Sony kondigt de Xperia T aan, een high-end smartphone die fungeert in de nieuwe Jame Bond film Skyfall als officiële ‘Bond-telefoon’.

Product placement of het prominent in beeld brengen van de nieuwste gadgets hoort bij de films met 007. Zo waren er in de films “Die Another Day” (met Pierce Brosnan in de hoofdrol), “Casino Royale” en “Quantum of Solace” (telkens met Daniel Craig) al Sony Ericsson telefoons te zien. In de 23ste Bond film Skyfall is het niet anders: 007 zorgt ervoor dat de nieuwe Sony Xperia T een aantal keren prominent in beeld komt.

Sony Xperia T
Sony Xperia T

De nieuwe smartphone van Sony is uitgerust met een 4,6-inch (11,68 cm) HD Reality Display met Mobile BRAVIA Engine en een resolutie van 1280 x 720 pixels. De Xperia T draait op 1,5 GHz Qualcomm Krait MSM8260-A dual core processor en het Android besturingssyteem versie 4.0.4 (Ice Cream Sandwich). Na de lancering wordt het bijgewerkt naar Android versie 4.1 (Jelly Bean), al werd er geen datum meegedeeld.

De Xperia T is uitgerust met een 13 megapixel camera met Sony’s Exmor R for mobile CMOS sensor en 16x digitale zoom. De camera kan tevens 1080p HD video opnemen. Op de voorzijde zit een 1.3 megapixel camera met 720p resolutie. De Xperia T ondersteunt WiFi 802.11 a/b/g/n, WiFi Direct en WiFi Hotspot functionaliteit, Bluetooth v3.1 met A2DP, DLNA, aGPS en NFC. De smartphone meet 129,4 x 67,3 x 10,45 mm en weegt 139 gram.

Sony voorziet ook het Xperia T James Bond pack, dat alleen verkrijgbaar is met de zwarte uitvoering van de Xperia T. Naast een bijzondere verpakking biedt het Bond Pack exclusieve content, zoals Skyfall thema’s, video’s, officiële James Bond ringtone, videoblogs, foto’s, muziek en wallpapers.

Prijs en beschikbaarheid
De Sony Xperia T zal vanaf begin oktober te koop zijn in zwart, zilver en wit. Wat de adviesprijs is werd niet meegedeeld, maar op het internet vonden we een prijs van € 499. In Nederland is het James Bond pack vanaf 1 oktober exclusief verkrijgbaar bij T-Mobile verkooppunten voor € 29,95 met een tweejarig Smartplus 300 + Onbeperkt Internet Bundel.

Foto van Sony
Website: Bezoek Website Website: Visit Website
Categorieën: Producenten
Naar begin pagina.

Belangrijkste functies Xperia™ T:

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Schrijf je reactie!
Vul hier je naam in

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.