Home Hardware

Homeplugs met WiFi van Sitecom

0
Met de de nieuwe WiFi-homeplugs van Sitecom kan je netwerken via het elektriciteitsnet in huis en van elk stopcontact een draadloze hotspot maken.

De Sitecom LN-521 Wi-Fi Homeplug 200 Mbps is een homeplug met draadloze technologie en met geïntegreerde switch. Daarnaast biedt Sitecom met het LN-531 Wi-Fi Homeplug 200 Mbps Combo Pack ook een combinatie van de WiFi-homeplug met een geïntegreerde switch en een homeplug met een geïntegreerd stopcontact.

Sitecom LN-531 Wi-Fi Homeplug 200 Mbps Combo Pack

Sitecom LN-531 Wi-Fi Homeplug 200 Mbps Combo Pack (© ; licentie: )


De homeplugs kan je gebruiken in een stopcontact om er een een bekabelde of draadloze verbinding mee maken. Via de geïntegreerde switch met drie poorten kan je tot drie bekabelde apparaten aansluiten op het internet. De WiFi-homeplugs bieden overdrachtsnelheden tot 200 Mbps via het bestaande stroomnet en draadloze snelheid tot 300 Mbps. De Quality of Service-functies (QoS) verbetert de kwaliteit van multimediatoepassingen doordat het streamen van HD-videobestanden en VoIP-verkeer voorrang krijgt.

De Sitecom WiFi-homeplugs zijn volledig plug-and-play. Je kan een versleutelde verbinding tussen de homeplugs tot stand brengen met een simpele druk op de veiligheidsknop. De homeplugs hebben vooraf ingestelde beveiliging voorzien van een individueel WPA2-wachtwoord. Ze hebben ook vier LED’s aan de voorzijde om de status van hun verbinding te controleren. De WiFi-homeplugs beschikken ook over een stand-bymodus waarmee je het stroomverbruik tot circa 60 percent kan reduceren, aldus Sitecom.

Prijs en beschikbaarheid
De Sitecom LN-521 Wi-Fi Homeplug 200 Mbps en LN-531 Wi-Fi Homeplug 200 Mbps Combo Pack zijn al verkrijgbaar voor een adviesprijs van respectievelijk € 99,99 en € 149,99. Ze worden geleverd met een garantie van tien jaar.

Foto van Sitecom
Categorieën: Producenten
Naar begin pagina.

GEEN REACTIES

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Schrijf je reactie!
Vul hier je naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.