Lumix camera met verwisselbaar lenssysteem

0
29
Panasonic lanceert in de Lumix G-serie een robuuste micro-systeemcamera met geïntegreerde Wifi die ook hoogwaardige videomogelijkheden biedt.

De nieuwe Panasonic Lumix DMC-GH3 heeft een robuuste behuizing van magnesiumlegering die stof- en spatwaterdicht is en 550 gram weegt. De camera met verwisselbaar lenssysteem heeft een nieuwe 16,05-megapixel Live MOS-sensor die samenwerkt de Venus Engine beeldprocessor. De ISO-gevoeligheid loopt tot ISO 12800 (of ISO 25600 in de uitgebreide modus). De Lumix DMC-GH3 is uitgerust met snelle Light Speed AF en kan burstopnames maken bij 6 fps in volledige resolutie en 20 fps bij opnames van 4 megapixel.

Panasonic Lumix DMC-GH3

Panasonic Lumix DMC-GH3 (© ; licentie: )


De Lumix GH3 heeft een kantelbaar 3-inch OLED-scherm (614.000 pixels) en is tevens uitgerust met een OLED-zoeker. De geïntegreerde WiFi-functionaliteit maakt het mogelijk opnames te streamen naar een computer. Daarnaast biedt de Lumix Link app voor smartphones en tablets voor Android en iOS de mogelijkheid om onder andere de sluiter van de camera op afstand te bedienen.

De nieuwe Lumix camera kan video opnemen in Full HD met 50fps. Ook kan hij video in verschillende hoogwaardige bestandsformaten uitvoeren, waaronder MP4, MOV en AVCHD. Daarnaast biedt de GH3 de mogelijkheid MOV1 video’s op te nemen bij 72MPbs in de ALL-I-compressie-optie. De video-modus ondersteunt Full-time AF, AF Tracking en Face Recognition AF zodat de camera altijd scherpgesteld blijft op onderwerpen of gezichten, zelfs als ze bewegen.

Prijs en beschikbaarheid
De Panasonic Lumix DMC-GH3 is leverbaar vanaf eind november 2012 voor de volgende adviesprijzen:
– DMC-GH3EG-K body: € 1.200
– DMC-GH3HEG-K body + Lumix G VARIO HD 14-140mm/F4.0-5.8 ASPH./MEGA O.I.S.: € 1.800
– DMC-GH3AEG-K body + Lumix VARIO 12-35mm/F2.8 ASPH./POWER O.I.S.: : € 2.200.

Foto van Panasonic
Categorieën: Producenten
Naar begin pagina.
Vorig artikelIObit beschermt Windows-computers nu ook tegen malware
Volgend artikelDuo A3+ fotoprinters van Canon met WiFi
Ludo Schildermans
Ludo Schildermans is schrijver. Zijn recentste roman is De reis van de hofarts (samen met Jozef Schildermans) onder de auteursnaam L.J. Schildermans gepubliceerd bij Uitgeverij Houtekiet.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Schrijf je reactie!
Vul hier je naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.