Duo A3+ fotoprinters van Canon met WiFi

0
Canon introduceert twee fotoprinters in de Pixma-reeks bedoeld voor semi-professionele en serieuze amateurfotografen die zijn uitgevoerd met individueel te vervangen inkttanks en beschikken over WiFi-connectiviteit.

De Canon Pixma Pro-100 en Pixma Pro-10 zijn nieuwe fotoprinters die kleurenfoto’s tot A3+ formaat kunnen produceren. Zowel de Pixma Pro-100 als de Pro-10 beschikken over bedrade  en draadloze connectiviteit. Beide printers zijn uitgerust met een nieuwe, handmatige invoerbaan aan de achterzijde. Canon heeft het assortiment fotopapier uitgebreid met het nieuwe Photo Paper Pro Luster (LU-101) met gladde structuur, dat volgens de fabrikant ideaal is voor studioprints en professionele foto’s.

Canon Pixma Pro-10

Canon Pixma Pro-10 (© ; licentie: )

De Pixma Pro-10 heeft een 10-inktsysteem met pigmentinkt. Hij gebruikt Canons nieuwste Lucia-inkten en een vernieuwde kleurenset. Ook beschikt hij over Chroma Optimizer. Aangebracht over de print zorgt deze transparante inkt voor een vergroting van het kleurenspectrum en densiteit van zwart, en geeft het een uniforme glans aan prints. De Pro-10 haalt volgens Canon printsnelheden van circa 3 minuten en 35 seconden voor een A3+ print met witrand, ongeacht of deze in kleur of zwart-wit is. De specificaties van de Pixma Pro-10 vind je hier.

De Canon Pixma PRO-100 is uitgerust met een 8-inktsysteem op basis van Dye-inkt. Het inktsysteem beschikt over drie monochroom inkten (zwart, grijs en lichtgrijs) om de kwaliteit van monochrome prints te verbeteren en de printsnelheid van zwart-wit prints te verhogen. De printer biedt een printsnelheid van circa 90 seconden voor een A3+ kleurenfoto met witrand en kan overweg met een breed assortiment printmaterialen. De specificaties van de Pixma Pro-10 vind je hier.

De nieuwe Print Studio Pro software vervangt Easy-Photo Print Pro met een nieuwe, eenvoudige gebruikersinterface en fotobewerkingsfuncties met mogelijkheden voor het aanpassen van lay-out en tekst. Canons nieuwe PRO Mode (printerstuurprogramma kleurprofiel) zorgt ervoor dat de printkleuren in de meeste situaties nauwkeurig overeenkomen met de kleuren op het scherm. Het is nu ook mogelijk ICC-profielen te installeren en te gebruiken voor de gekozen printmedia.

Prijs en beschikbaarheid
De Canon Pixma Pro-100 en Pixma Pro-10 A3+ fotoprinters zijn vanaf november 2012 verkrijgbaar. Prijzen werden niet meegedeeld.

Foto van Canon
Categorieën: Producenten
Naar begin pagina.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Schrijf je reactie!
Vul hier je naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.