USB-adapter haalt tot 450 Mbps op 5 GHz WiFi-frequentie

0
73
De nieuwe N750 WLA-6000 dualband draadloze USB-netwerkadapter van Sitecom haalt doorvoersnelheden tot 450 Mbps op 5 GHz WiFi-netwerken en tot 300 Mbps in de veelgebruikte 2,4 GHz WiFi-frequentieband. De adapter heeft twee geïntegreerde en een extra uitklapbare externe antenne(s).

Als je WiFi-router het aankan dan kun je met de Sitecom Wireless Dualband USB Adapter N750 X6 WLA-6000 doorvoersnelheden halen tot 450 Mbps in de 5 GHz-frequentie en tot 300 Mbps in de 2,4 GHz-frequentie. Je sluit de USB-adapter aan op je desktop-pc of notebook. Eventueel kun je het draadloze bereik nog vergroten door de extra externe antenne uit te klappen. Deze adapter heeft verder ook nog twee geïntegreerde antennes.
Sitecom wla-6000 n750 x6
Met de OPS-knop (One Push Set-up) kan de gebruiker met één druk op de knop een beveiligde draadloze verbinding met de router tot stand brengen.

De Sitecom WLA-6000 Wireless Dual-Band USB Adapter N750 X6 kost €59,99. Sitecom geeft tien jaar garantie op de adapter.

Foto van Sitecom
Categorieën: Producenten
Naar begin pagina.
Vorig artikelApple computer omtoveren in ouderwetse schrijfmachine
Volgend artikelBeveiligings-app en antimalware voor Android
Jozef Schildermans
Jozef Schildermans is journalist en schrijver. Zijn recentste roman is De reis van de hofarts (samen met Ludo Schildermans) onder de auteursnaam L.J. Schildermans gepubliceerd bij Uitgeverij Houtekiet.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Schrijf je reactie!
Vul hier je naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.