Icarus 6-inch e-reader met veel instelmogelijkheden

1
139
Icarus, de Nederlandse fabrikant van e-boeklezers, introduceert de Pocket, een e-reader met een 6-inch scherm die veel instelmogelijkheden biedt en bestandsindelingen ondersteunt.

De Icarus Pocket (E601GY) is uitgerust met een 6-inch (15,24 cm) E-Ink Pearl scherm met een resolutie van 600 x 800 pixels en 16 grijsschalen. De e-boeklezer meet 174 x 126 x 8 mm en weegt 214 gram. De Pocket e-reader heeft heel wat instelmogelijkheden. Zo biedt de e-boeklezer handmatige schermrotatie (vier oriëntaties), vijf voorgeïnstalleerde lettertypes en de mogelijkheid eigen lettertypes te installeren. De lettergrootte kan je ook in twintig stappen istellen tot maximaal lettergrootte 72. Ook de regelafstand en paginamarge zijn instelbaar. Voorts kan je boek ook lezen in de weergave “uitgever standaard”. Het e-boek wordt dan weergegeven in de lay-out zoals de uitgever die bedoeld heeft.

Icarus Pocket e-reader

Icarus Pocket e-reader (© ; licentie: )

De Icarus Pocket e-reader beschikt over 4 GB intern geheugen dat uitbreidbaar is met SD-geheugenkaartjes tot 32 GB. De e-boeklezer heeft extra grote bladerknoppen aan weerszijden zodat zowel rechts- als linkshandigen hem kunnen gebruiken. De Pocket ondersteunt heel wat bestandsindelingen: epub, pdf, fb2, mobi, txt, rtf, html, htm, chm, pdb djvu, djv, doc, zip en rar. Bovendien heeft Icarus ook een muziekspeler geïntegreerd. De volgende multimediabestandsindelingen worden ondersteund: mp3, wma, wav, flac, aac, ogg, jpg, bmp, gif, png en tiff. De Pocket e-reader biedt wel geen WiFi-ondersteuning.

Prijs en beschikbaarheid
De Icarus Pocket (E601GY) e-reader is al beschikbaar en heeft de volgende adviesprijs € 99,95.

Website Icarus

Vorig artikelHelikopterpiloot met ervaring en kennis van iOS of Android gezocht
Volgend artikelAcer Android 4.0 smartphone verkrijgbaar in twee modellen
Ludo Schildermans
Ludo Schildermans is schrijver. Zijn recentste roman is De reis van de hofarts (samen met Jozef Schildermans) onder de auteursnaam L.J. Schildermans gepubliceerd bij Uitgeverij Houtekiet.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Schrijf je reactie!
Vul hier je naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.