Acer Android 4.0 smartphone verkrijgbaar in twee modellen

0
25
Acer zal de nieuwe Liquid smartphone met Android 4.0 te koop aanbieden in twee modellen waarvan eentje met een dual SIM-uitvoering.

De Acer Liquid Gallant en Liquid Gallant Duo zijn nieuwe smartphones met het Android 4.0 Ice Cream Sandwich besturingssysteem. Beide Liquid modellen hebben dezelfde specificaties, maar met de Gallant Duo kan je twee SIM-kaarten gebruiken. Door de dual stand-by-functie ben je op beide SIM-kaarten gelijktijdig bereikbaar. De Liquid Gallant en Gallant Duo hebben een 4,3-inch scherm met qHD-resolutie (540 x 960 pixels).

Acer Liquid Gallant

Acer Liquid Gallant (© ; licentie: )

De nieuwe Liquid smartphones van Acer zijn uitgerust met een 1 GHz processor, 1 GB geheugen en 4 GB ROM. Opslagcapaciteit kan je uitbreiden met een microSD-kaart. Aan de achterzijde hebben de smartphones een 5 megapixel camera met led-flitslamp. Verder ondersteunen deze quad-band smartphones, 3G, Wi-Fi 802.11 b/g/n en Bluetooth v3.0 met A2DP. Ook hebben ze een microUSB 2.0-aansluiting. De toestellen meten 129 x 65,9 x 9,9 mm en wegen 145 gram.

Prijs en beschikbaarheid
De Acer Liquid Gallant Duo is vanaf september 2012 voor een adviesprijs van € 219, de single-SIM-variant kort daarna voor de adviesprijs van € 199. Ze zijn verkrijgbaar in twee kleuren, Gentle Black en Ceramic White.

Foto van Acer
Categorieën: Producenten
Naar begin pagina.
Vorig artikelIcarus 6-inch e-reader met veel instelmogelijkheden
Volgend artikelSlimme Samsung compactcamera met hoogwaardige lens en WiFi
Ludo Schildermans
Ludo Schildermans is schrijver. Zijn recentste roman is De reis van de hofarts (samen met Jozef Schildermans) onder de auteursnaam L.J. Schildermans gepubliceerd bij Uitgeverij Houtekiet.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Schrijf je reactie!
Vul hier je naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.