Nikon Coolpix S800c Android digitale camera

Nikon Coolpix camera met Android, touchscherm en WiFi

0
In de de Coolpix serie compactcamera’s introduceert Nikon een model dat is uitgerust met het Android besturingssysteem en WiFi heeft ingebouwd.

De Nikon Coolpix S800c kan je niet alleen gebruiken als fototoestel maar ook om apps te gebruiken die je kan downloaden via een draadloze verbinding van Google Play. Nikon rustte de camera immers uit met Android 2.3 Gingerbread. Ook heeft de Coolpix S800c een 3,5-inch (8,7 cm) Oled touchscherm met 819.000 beeldpunten. Via de WiFi-verbinding kan je foto’s ook eenvoudig delen via sociale websites.

Nikon Coolpix S800c
Nikon Coolpix S800c

De Coolpix S800c is uitgerust met een 16 megapixel CMOS sensor, het Expeed C2 beeldverwerkingssysteem en een Nikkor objectief met 10x optische zoom (25–250 mm). De Android camera heeft een ingebouwde GPS-functie zodat je de exacte locatie (lengte- en breedtegraad) waar je een foto maakt kan opslaan als geotag in de beeldinformatie (Exif). De Coolpix S800 heeft een intern geheugen van 1,7 GB voor foto’s en video’s (Full HD 1080p film met stereogeluid) en 680 MB voor apps. De camera heeft een SD-geheugenkaartsleuf en ondersteunt SD/SDHC-kaarten tot 32 GB. Via een ingebouwde app kun je vanaf de camera direct verbinding maken met myPicturetown.com, de online foto-opslagservice van Nikon.

Prijs en beschikbaarheid
De Nikon Coolpix S800c is leverbaar in de kleuren wit en zwart voor een adviesverkoopprijs van € 399 vanaf eind september 2012.

Foto van Nikon
Categorieën: Producenten
Naar begin pagina.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Schrijf je reactie!
Vul hier je naam in

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.