LG met een fors uitgevallen smartphone

0
25
LG zal de Optimus Vu in september ook in Europa uitbrengen. Het mobiele toestel houdt het midden tussen een smartphone en een tablet en heeft een 5-inch touchscherm.

De LG Optimus Vu was al een tijdje beschikbaar op de Aziatische markt. Het mobiele toestel heeft een opvallend ontwerp en is groter dan een smartphone maar kleiner dan een tablet. Hij meet 139,6 x 90,4 x 8,5 mm en weegt 168 gram. De Optimus Vu heeft een 5-inch (12,7 cm) IPS scherm met een 4:3 verhouding en een resolutie van 768 x 1024 pixels. Het model dat LG nu wereldwijd zal lanceren wordt aangedreven door een Nvidia Tegra 3 mobile processor, die is uitgerust met de 4-Plus-1 Quad-Core-technologie met een vijfde batterij sparende kern. Besturingssysteem is Android 4.0 Ice Cream Sandwich.

LG Optimus Vu

LG Optimus Vu (© ; licentie: )


Tot de uitrusting behoren een 8 megapixel camera met LED-flitser, een 1080p Full HD-videorecorder en een 1,3-megapixel frontcamera. De opslagcapaciteit bedraagt 32 GB (niet uitbreidbaar). Verder ondersteunt de LG Optimus Vu WiFi, 3G/HSDPA en Bluetooth 3.0. De Vu heeft ook een versie aan boord van QuickMemo waarmee je notities kan maken op het scherm.

Prijs en beschikbaarheid
De LG optimus VU zal in september in Europa verkrijgbaar zijn. LG deelde de adviesprijs niet mee.

Foto van LG
Categorieën: Producenten
Naar begin pagina.
Vorig artikelDuo Bluetooth hoofdtelefoons van Marmitek
Volgend artikelNikon Coolpix camera met Android, touchscherm en WiFi
Ludo Schildermans
Ludo Schildermans is schrijver. Zijn recentste roman is De reis van de hofarts (samen met Jozef Schildermans) onder de auteursnaam L.J. Schildermans gepubliceerd bij Uitgeverij Houtekiet.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Schrijf je reactie!
Vul hier je naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.