Pioneer BDP-450 Blu-rayspeler

3D Blu-rayspeler voor hoogwaardige home cinemabeleving

0
De Pioneer BDP-450 is een nieuwe Blu-rayspeler met 3D-ondersteuning die is uitgerust met Qdeo-videoverwerkingstechnologie van Marvell die ongeacht de bron video van hoge kwaliteit afspeelt.

De nieuwe Blu-rayspeler van Pioneer is ontworpen voor een home cinemabeleving van topkwaliteit, aldus de fabrikant. De BDP-450 is uitgerust met twee HDMI-uitgangen en kan beeld en geluid gelijktijdig naar twee 2D- of 3D-televisies of -videoprojectoren verzenden, zodat een multiroom-installatie mogelijk is. De Blu-rayspeler is uitgerust met Qdeo-videoverwerkingstechnologie van Marvell. Die verbetert de beeldkwaliteit van video ongeacht de bron door onder meer ruis te onderdrukken en het contrast te verbeteren en zet videobestanden met een lage bitsnelheid om naar een hogere resolutie.

Pioneer BDP-450 Blu-rayspeler
Pioneer BDP-450 Blu-rayspeler

Door de BDP-450 via HDMI op een AV-ontvanger van Pioneer aan te sluiten maakt de PQLS-technologie van Pioneer het mogelijk om de AV-ontvanger de digitale synchronisatie te laten overnemen om zo jitter te voorkomen tijdens de signaaloverdracht. Aangesloten op een AV-ontvanger van Pioneer geniet de Blu-rayspeler ook van de Sound Retriever-technologie, die gecomprimeerde geluidsbestanden verbetert door kritieke data te herstellen die tijdens het comprimeren verloren gingen. De Stream Smoother-functie verbetert dan weer gecomprimeerde videobestanden en is handig bij videobronnen met lage bitsnelheid die oorspronkelijk bedoeld waren om op een klein scherm bekeken te worden.

De Pioneer BDP-450 ondersteunt onder meer 3D Blu-ray Discs, dvd’s, cd’s, Super Audio cd’s, evenals het 3gp-formaat voor smartphones, flash video, DivX Plus HD en MKV. Op vlak van audio ondersteunt de speler alle belangrijke bestandsindelingen, zoals wma, mp3, aac en flac. Pioneer heeft ook netwerkfuncties voor YouTube en Picasa ingebouwd die beschikbaar zijn via een Ethernet-verbinding of via een optionele draadloze LAN-adapter. De BDP-450 is ook DLNA-gecertificeerd en biedt toegang tot video- en muziekbestanden die via het thuisnetwerk. De speler is uitgerust met de DLNA DMR-functie, waarmee bestanden rechtstreeks van een draagbare bron, zoals een smartphone, afgespeeld kunnen worden. Als je de gratis app voor iOS of Android downloadt, kan je de BDP-450 ook bedienen met je smartphone.

Prijs en beschikbaarheid
De Pioneer BDP-450 Blu-rayspeler zal vanaf oktober 2012 verkrijgbaar zijn voor een adviesprijs van € 349.

Foto van Pioneer
Categorieën Producenten
Naar begin pagina.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Schrijf je reactie!
Vul hier je naam in

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.