10-inch Windows 8 tablet van Lenovo

1
30
De ThinkPad Tablet 2 zal Lenovo’s eerste Windows 8 tablet worden en zal bij de release van het nieuwe besturingssysteem van Microsoft eind oktober beschikbaar zijn.

De Lenovo ThinkPad Tablet 2 is een zakelijke tablet met een 10,1-inch IPS touchscherm met een resolutie van 1366 x 768 pixels. De tablet krijgt een Intel Atom processor, 2 GB werkgeheugen en 64 GB opslagcapaciteit. Naast een usb-aansluiting heeft de ThinkPad Tablet 2 ook een HDMI-uitgang om de tablet op een tv aan te sluiten.

Lenovo ThinkPad Tablet 2

Lenovo ThinkPad Tablet 2 (© ; licentie: )

De Lenovo ThinkPad Tablet 2 heeft een 2 megapixel camera aan de voorzijde en een 8 megapixel camera aan de achterzijde. Als optionele accessoires kan je de Lenovo Windows 8 tablet kopen met een stylus, een dock en een ThinkPad-toetsenbord met TrackPoint. 3G is eveneens een optie.

De batterij zou volgens de fabrikant goed zijn voor een werktijd van ongeveer tien uur. De prijs van de Lenovo ThinkPad Tablet 2 wordt later bekend gemaakt.

Foto van Lenovo
Website: Lenovo België
Categorieën: Hardware, Producenten
Naar begin pagina.
Vorig artikelAndroid 4.0 draaien op Raspberry Pi minicomputer
Volgend artikelEerste digitale pil goedgekeurd voor menselijk gebruik
Ludo Schildermans
Ludo Schildermans is schrijver. Zijn recentste roman is De reis van de hofarts (samen met Jozef Schildermans) onder de auteursnaam L.J. Schildermans gepubliceerd bij Uitgeverij Houtekiet.

1 REACTIE

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Schrijf je reactie!
Vul hier je naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.