Nieuwe D-Link ShareCenter NAS met cloudondersteuning

0
70
D-Link brengt de ShareCenter DNS-320L op de markt, een 2-bay NAS met mydlink Cloud Services zodat je overal toegang hebt tot multimedia- en andere bestanden.

De D-Link DNS-320L Sharecenter 2-Bay Cloud Network Storage Enclosure heeft twee baaien voor twee 3,5-inch SATA harde schijven van maximaal 3 TB. De NAS is ook uitgerust met een Gigabit Ethernet-poort en heeft tevens een USB 2.0-poort voor het aansluiten van externe opslag of printer.

D-Link ShareCenter DNS-320L NAS

D-Link ShareCenter DNS-320L NAS (© ; licentie: )


Met de mydlink Cloud Services kan je een persoonlijke cloud creëren voor controle en toegang tot al je digitale bestanden. Via de clouddienst is de op de ShareCenter NAS opgeslagen content te bereiken vanaf webbrowsers en met de mydlink app voor iOS of Android vanaf mobiele apparaten, zoals smartphones en tablets.

De ShareCenter DNS-320L is DLNA-gecertificeerd en zo compatibel met verschillende merken mediaspelers. D-Link levert de NAS ook met back-upsoftware en ondersteuning voor Apple Time Machine. De ShareCenter NAS biedt ook milieuvriendelijke functies zoals Hard Drive power management en Smart Fan snelheidscontrole om de energiekosten te verlagen en de levensduur van de harde schijven te verlengen.

Prijs en beschikbaarheid
De D-Link ShareCenter DNS-320 heeft een adviesprijs van € 139,99 en is al beschikbaar.

Vorig artikelNikon breidt gamma systeemcamera’s met verwisselbare lenzen uit
Volgend artikelEerste FRITZ! Powerlines van AVM zijn gebruiksvriendelijk
Ludo Schildermans
Ludo Schildermans is schrijver. Zijn recentste roman is De reis van de hofarts (samen met Jozef Schildermans) onder de auteursnaam L.J. Schildermans gepubliceerd bij Uitgeverij Houtekiet.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Schrijf je reactie!
Vul hier je naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.