Sony AV-ontvanger biedt draadloze connectiviteit

2
Sony introduceert een thuisbioscoopontvanger voor 7.2-kanaals surroundgeluid die beschikt over ingebouwde Wi-Fi-, AirPlay- en netwerkconnectiviteit.

De Sony STR-DN1030 is een 7.2-kanaals AV-receiver met een vermogen van 120 watt per kanaal. Met de Digital Cinema Auto Calibration functie stem je het thuisbioscoopsysteem automatisch af zodat het optimaal geluid levert gebaseerd op de opstelling van je luidsprekers. HD Digital Cinema Sound- en geluidsoptimalisatietechnologieën zorgen samen voor een authentiek bioscoopgeluid volgens Sony.

Sony STR-DN1030

Sony STR-DN1030 (© ; licentie: )

De STR-DN1030 is ook de eerste AV-receiver die standaard draadloze verbindingen biedt. Je kan draadlooz muziek streamen van een iPhone, iPod of iPad met AirPlay of van je pc, tablet en andere draadloze netwerken ondersteunende apparaten met de ingebouwde WiFi. Met een gratis app kan je Apple- of Android-apparaten ook gebruiken als afstandsbediening. De STR-DN1030 AV-receiver is uitgerust met een hele reeks aansluitingen waaronder vijf HDMI-inputs, één HDMI-output en een USB 2.0-aansluiting. De volledige technische specificaties vind je hier.
De adviesprijs en de beschikbaarheid werden niet meegedeeld.

Foto van Sony
Website: Bezoek Website Website: Visit Website
Categorieën: Producenten
Naar begin pagina.
Vorig artikelMicro-hifisystemen met geavanceerde netwerkmogelijkheden
Volgend artikelOudste grammofoonplaat gereconstrueerd uit 19de-eeuwse foto
Ludo Schildermans is schrijver. Zijn recentste roman is De reis van de hofarts (samen met Jozef Schildermans) onder de auteursnaam L.J. Schildermans gepubliceerd bij Uitgeverij Houtekiet.

2 REACTIES

  1. de STR-DN1030 zal 600 EUR kosten en komt in augustus al op de Belgische markt (helemaal onderaan het persbericht)

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Schrijf je reactie!
Vul hier je naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.