All-in-one desktop-pc met multitouch Full HD beeldscherm

0
83
MSI brengt een alles-in-één desktop-pc op de markt met een derde generatie Intel quad-core processor en een 22-inch multitouch Full HD beeldscherm.

De MSI Wind Top AE2281G is uitgerust met een 22-inch (55,88 cm) Full HD ( 1920 x 1080 pixels) Anti-Glare MultiTouch schem. De all-in-one pc draait met een Intel Core i5-3450s Quad-Core processor, 4 GB DDR3 1333 MHz geheugen (maximaal 8 GB) en een Nvidia GeForce GT630M grafische kaart met NVIDIA Optimus Technologie. De opslagcapaciteit van de harde schijf bedraagt 500 GB. Aansluiten van externe hardware is mogelijk dankzij de twee USB 3.0-poorten met MSI Super Charger technologie en vier USB 2.0-poorten. De MSI Super Charger technologie maakt het mogelijk om USB-apparaten op te laden terwijl de All-in-One uit staat en reduceert tevens de laadtijd met 40 %.

MSI Wind Top AE2281G all-in-one pc

MSI Wind Top AE2281G all-in-one pc (© ; licentie: )

De MSI AE2281G kan je via HDMI-in en MSI’s Instant Display Technologie gebruiken als extern beeldscherm. De alles-in-één desktop-pc komt met exclusieve software. Zo kan je met MSI’s Smart Media Link multimediabestanden tegelijkertijd afspelen op verschillende systemen via het LAN- of WiFi-netwerk. Met MSI’s Smart Sync software kan je Outlook contactgegevens, kalenderinformatie, foto’s, audiobestanden, documenten en websitebookmarks synchroniseren met andere computers. Het LED-beelscherm kan uitgeschakeld worden zonder dat de all-in-one pc in stand-bymodus gaat. De AE2281G wordt geleverd met een draadloos toetsenbord en muis.

Prijs en beschikbaarheid
De MSI Wind Top AE2281G all-in-one desktop-pc is eind juli leverbaar voor een adviesprijs van € 1.059.

Foto van MSI
Categorieën: Producenten
Naar begin pagina.
Vorig artikelUltraklein Linux-computertje verbaast als mediaspeler
Volgend artikelExtern schijfstation met ingebouwde WiFi van Samsung
Ludo Schildermans
Ludo Schildermans is schrijver. Zijn recentste roman is De reis van de hofarts (samen met Jozef Schildermans) onder de auteursnaam L.J. Schildermans gepubliceerd bij Uitgeverij Houtekiet.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Schrijf je reactie!
Vul hier je naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.