Full HD pocketcamcorder met ingebouwde WiFi van JVC

0
84
JVC lanceert een lichtgewicht Full HD camcorder in pocketformaat die je kan gebruiken tijdens outdooractiviteiten en die WiFi-functionaliteit heeft ingebouwd.

De JVC GC-XA1 ADIXXION is een actiecamera in een rubberen krasbestendige behuizing die 35 (D) x 53 (B) x 74 mm (H) meet en ongeveer 126 gram weegt. De camcorder is waterdicht tot een diepte van vijf meter. Ook is hij bestand tegen schokken bij een val vanaf twee meter en tegen stof en vorst (-10°C). De camcorder is uitgerust met een 5 megapixel CMOS sensor en een Super Wide lens (5x digitale zoom). Hij kan opnamen maken in Full HD 1920 x 1080/30p en 1280 x 720/60p resolutie. De Digital Image Stabilizer (DIS) moet zorgen voor trillingsvrije beelden.

De JVC GC-XA1 heeft op de zijkant een 1,5-inch LCD-scherm. De camcorder heeft een geheugenkaartsleuf voor SD, SDHC en SDXC kaartjes. Ook is hij uitgerust met een mini-USB en mini-HDMI-aansluiting. JVC biedt een aantal accessoires waarmee je de ADIXXION kan op verschillende manieren bevestigen:  aan een fiets of motor, een helm of zelfs een zwembril.

JVC GC-XA1 ADIXXION

JVC GC-XA1 ADIXXION (© ; licentie: )

De ingebouwde WiFi maakt het mogelijk de JVC ADIXXION camcorder te linken met je smartphone en die te gebruiken als afstandsbediening. Zo heb je ook controle over het beeld in omstandigheden waarin je het LCD-scherm niet kan zien. Via Wi-Fi kan je beelden ook verzenden naar een computer om te bewaren of te delen via sociale netwerken. De JVC GC-XA1 kan de Full HD videobeelden ook live streamen in real-time naar het interactieve uitzendplatform Ustream zonder pc.

Prijs en beschikbaarheid
De JVC GC-XA1 ADIXXION action camera zou in de zomer 2012 te koop zijn. De adviesprijs in dollar bedraagt 349,95.

Foto van JVC
Categorieën: Producenten
Naar begin pagina.
Vorig artikelDraadloze hoofdtelefoon met touch bediening van Parrot
Volgend artikelDraagbare scan-doos voor iPhone en smartphones
Ludo Schildermans
Ludo Schildermans is schrijver. Zijn recentste roman is De reis van de hofarts (samen met Jozef Schildermans) onder de auteursnaam L.J. Schildermans gepubliceerd bij Uitgeverij Houtekiet.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Schrijf je reactie!
Vul hier je naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.